«Με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ και έβαλα τα κλάματα...», «Μη με ξαναφωνάξετε για το παιδί ή τον σύντροφό μου» - Αναστατωμένη η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό Σουσού

Τι συνέβη πριν βγει στον αέρα με την Ελένη Τσολάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ και έβαλα τα κλάματα...», «Μη με ξαναφωνάξετε για το παιδί ή τον σύντροφό μου» - Αναστατωμένη η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό Σουσού

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε την Τετάρτη 15/11 η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε αναλυτικά για το νέο της βήμα, την κατάσταση της υγείας της (δείτε εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει), αλλά και την προσωπική της ζωή και τα συναισθήματά της μετά την φυγή της κόρης της από το σπίτι.

Μάλιστα, αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη τι συνέβη λίγο πριν βγει στον αέρα που την αναστάτωσε τόσο πολύ που έβαλε αμέσως τα κλάματα, με την ίδια να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τι συνέβη με την Βάνα Μπάρμπα πριν βγει στο Πρωινό Σουσού

«Είμαι σε μια διαδρομή να μπορώ να βρω την ικανότητα να δω τις ανάγκες μου, να τις ακολουθήσω. Είναι μια πνευματική διαδρομή. Το αποφάσισα όταν έφτασα στον πάτο του κορεσμού δόξας, υπερβολής, ασυδοσίας, όταν είδα ότι η ζωή μου δεν μου δίνει χαρά, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Τη ζωή μου μηδενίζω, πάει να πει πως ξαναρχίζω. Έγιναν και θέματα συμπαντικά, είχα ένα θέμα με την υγεία μου. Γίνανε πολλά, αυτό όμως είναι ένα σκοτεινό κομμάτι που δεν γίνεται να μην το περάσεις για να βγεις στο φως. Είμαι σε μια φάση που προσπαθούμε, πάνε όλα καλά όμως», είπε αρχικά για την αλλαγή στη ζωή της μετά το πρόβλημα υγείας της.

Και έπειτα δήλωσε: «Στην αρχή έκανα πράγματα από ματαιοδοξία για να φανώ», εξηγώντας πως πλέον στόχος της είναι να βοηθά ανθρώπους πραγματικά μέσα από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο "Δύναμη Ζωής" στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό – και από κάποιο λάθος προφανώς, γιατί ο άνθρωπος που είναι στην Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός – σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη», δήλωσε έπειτα και ξεκαθάρισε πως αυτά είναι τα θέματα για τα οποία θέλει να μιλάει πια όπου παραχωρεί συνεντεύξεις:

«Εγώ αυτό θέλω να κάνω στο εξής. Μη με ξαναφωνάξετε άλλο για τη ζωή μου, για το παιδί μου ή για τον σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη. Δεν με ενδιαφέρει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ωστόσο, δήλωσε: «Με τρομάζει η μοναξιά. Και η άδεια φωλιά με τρόμαξε, όταν έφυγε η Φαίδρα, υπήρχαν μέρες που ξύπναγα και έκλαιγα. Αλλά δεν φοβάμαι να τα λέω γιατί όλες τα περνάμε. Τα παιδιά όμως δεν μας ανήκουν. Έκανα συμβουλευτική και μου είπαν ότι δεν πρέπει να την κρατάω πίσω. Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να φεύγω από τη showbiz άρχισα να ψάχνω την ψυχή μου».

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα για την κόρη της, Φαίδρα: «Μετανιώνω που τη μεγάλωσα μόνη μου! Είναι πολύ κουραστικό»