«Δε θέλω να σχολιάσω κάτι, ας μιλήσουμε για...» - Η ενόχληση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της

«Έχουν περάσει 3-4 χρόνια»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 15/11, η Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για τον πρωήν σύντροφό της Γιώργο Λάγιο ο οποίος ήταν και εκείνος στην εκδήλωση στην οποία περέστη.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος υπήρξαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ωστόσο, σήμερα οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. Μάλιστα το μοντέλο, στις δηλώσεις του, συχνά, αποφεύγει να παντά για εκείνον (δείτε εδώ την αντίδραση της).

Η ενόχληση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν τον είδα, έφτασα λίγο αργά. Θα ήθελα γενικά να σταματήσω να απαντάω σε ερωτήσεις που αφορούν το παρελθόν. Έχουν περάσει 3-4 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που υπάρχει στον πλανήτη όπως όλοι οι υπόλοιποι, that’s fine» είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ενημέρωσε την Κάτια Ταραμπάνκο πως ο Γιώργος Λάγιος δήλωσε ότι αν την έβλεπε θα τη ρωτούσε αν έφαγε το μπρόκολό της «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι, ας μιλήσουμε για την υποκριτική είναι πιο ενδιαφέρον» απάντησε από την πλευρά της.

Δείτε το βίντεο:

Οι αποκλειστικές της δηλώσεις στο YOU

Μιλώντας στο YOU η Κάτια δίνει τις δικές της απαντήσεις για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγκαλιά κάποιου πρώην της, αλλά και για τους υποψήφιους... νυν που την φλερτάρουν.

Αν σου έφερναν μπροστά σου όλους τους πρώην σου να ζητάνε συγχώρεση, θα επέστρεφες σε κάποιον;

Μάλλον θα έφευγα. (γέλια) Κοίτα, τους αγαπώ τους πρώην μου και με μερικούς έχουμε πολύ καλή σχέση -όλως περιέργως αφότου χωρίσαμε. Αλλά πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας και δεν είμαι άνθρωπος που γυρίζει πίσω. Ήμουν πάντα ξεκάθαρη στις σχέσεις μου και αυτοί από την πλευρά τους.

Πρόσφατα βέβαια, όταν σε ρώτησαν για την εκπομπή που συμμετείχε ο Γιώργος Λάγιος, εσύ έκανες ότι δεν θυμάσαι ποιος ήταν...

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Είχε πολύ κόσμο και βαβούρα εκείνη την ώρα, δεν άκουσα καλά την ερώτηση. Το θυμήθηκα στα επόμενα δευτερόλεπτα, αλλά δεν έπεσε κάτω, είχαμε απαντήσεις με μπρόκολα... Γενικά εκτιμώ τα χόρτα, αλλά δεν με βοηθούν στη μνήμη. Απλά έχω επιλεκτική μνήμη...

Αυτήν την περίοδο σε φλερτάρει κάποιος;

Από φλερτ, δόξα τω Θεώ, καλά πάμε. (γελάει) Παίρνω ωραία μηνύματα και είμαι... καλά. Άμα τύχει κάτι ωραίο στο δρόμο μου, με μεγάλη χαρά να το αγκαλιάσω.