«Άλλο είναι να το γλεντάς, γιατί...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με το φαγητό και την διατροφή

«Δεν μου φταίει κανείς, μόνη μου τα λέω κάθε φορά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Άλλο είναι να το γλεντάς, γιατί...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με το φαγητό και την διατροφή

Μια ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση που έχει με το φαγητό έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 15/11, μέσα από την εκπομπή της Ελένη. Αφορμή για τα σχόλια της, στάθηκε η καθιερωμένη στήλη της μαγειρικής με τον Γιώργο Τσούλη (δείτε εδώ γιατί δεν πήγε στη βάφτιση του παιδιού της).

Οι δυο τους είναι συνεργάτες αρκετά χρόνια ωστόσο στη βάφτιση που πραγματοποίησαν ο σεφ, μαζί με την σύζυγό του το Σάββατο 14/10, του μικρού τους παιδιού, η Ελένη Μενεγάκη απουσίαζε (δείτε εδώ τον λόγο).

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με το φαγητο

«Δεν μου φταίει κανείς, μόνη μου τα λέω κάθε φορά. Λέω στον εαυτό μου "δεν κάνεις κάτι Ελένη μου που σε ενοχλεί να το διορθώσεις; Και αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι μπορεί να έχεις τσιμπήσει κατιτίς. Όχι, ίσα ίσα αυτό που κάνεις είναι να συνεχίζεις να το απολαμβάνεις» ανέφερε η παρουσιάστρια συζητώντας με τον Γιώργο Τσούλη.

«Βεβαίως δεν έχω καμία ενοχή με το φαγητό, ειδικά όταν βρίσκω ωραίο φαγητό. Το θέμα είναι να μην το κάνω για να το κάνω. Να μην τρως απλά έτσι απο νέυρα, για να τρως, είτε από χαρά, είτε από λύπη. Άλλο είναι να το γλεντάς και εγώ το γλεντάω γιατί μου αρέσει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της

«Όσο τα περνάς τα φύλλα για να μη χάνουμε χρόνο. Στους 200 βαθμούς έχουμε προθερμάνει τον σκύλο. Τι λέω; Τον φούρνο. Που το βάζουμε το ταψί χαμηλά; Και μετά…Τι είπα ρε πάλι;» είπε η παρουσιάστρια.

«Έλα μωρέ έχω πει χειρότερα», είπε με χιούμορ ο σεφ.

«Σε αυτά δεν με συναγωνίζεται κανείς. Είναι πολλές οι ώρες και τα χρόνια», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.

Δείτε εδώ το βίντεο: