«Ότι το κανάλι μπορεί να άδειασε τον Λάμπρο...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κωνσταντάρα και το ΣΚΑΙ

«Η Βάσω Λασκαράκη σωστή, γιατί σου λέει "Στεναχώρησα τον Λάμπρο χωρίς να το θέλω γιατί μου έδωσαν την εκπομπή που του είχαν υποσχεθεί;"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ότι το κανάλι μπορεί να άδειασε τον Λάμπρο...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κωνσταντάρα και το ΣΚΑΙ

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την Βάσω Λασκαράκη και τη νέα της εκπομπή, οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα και ποικιλοτρόπως (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε). Το όλο θέμα έχει να κάνει με το γεγονός πως ηθοποιοί και άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία μπαίνουν σε ρόλο παρουσιαστών.

Την Πέμπτη 16/11 ωστόσο προχώρησε σε νέες δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας για ποιο λόγο μίλησε με αυτόν τον τρόπο και τι συνέβη κατά την επικοινωνία του με τον σύζυγο της ηθοποιού, λόγια που προβλήθηκαν στον αέρα του Happy Day μέσα από τη συχνότητα του ALPHA (δείτε τα εδώ).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Βάσω Λασκαράκη

Μετά, λοιπόν, το βίντεο θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Η Βάσω Λασκαράκη σωστή, γιατί σου λέει "Στεναχώρησα τον Λάμπρο χωρίς να το θέλω γιατί μου έδωσαν την εκπομπή που του είχαν υποσχεθεί;". Δεν νομίζω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα. Είσαι η Βάσω Λασκαράκη, που επί χρόνια σου προτείνουν να κάνεις κάτι τηλεοπτικό. Εννοείται ότι θέλεις να δοκιμαστείς να κάνεις κάτι μόνος σου. Δεν νομίζω ότι μπήκε στη λογική "δεν μου αρέσει ο ένας, δεν μου αρέσει ο άλλος". Επαγγελματίες είμαστε...

Το ότι εγώ μπορεί να θέλω να κάνω μία εκπομπή μόνη μου δεν σημαίνει ότι δεν σε συμπαθώ ή δεν σε εκτιμώ. Το ότι το κανάλι αρχικά πρότεινε τον Λάμπρο και τελικά πήρε τη Βάσω, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι ο Λάμπρος να έχει τόσο μεγάλη καρδιά που να έγιναν όλα αυτά και παρ’ όλα αυτά να κάνει κολλητή παρέα με τη Βάσω και να πηγαίνει και στο σπίτι της. Μη δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που δεν έχουν. Το ότι το κανάλι μπορεί να άδειασε κάποιον με τον οποίο συζητούσε – εν προκειμένω τον Λάμπρο – είναι πρόβλημα του καναλιού και του ίδιου του Λάμπρου».

Τσιμτσιλή Λάμπρος Κωνσταντάρας