Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ: Με γάντια, "μαγιό" και σκουφάκι - Πανζουρλισμός με τις φωτογραφίες της Στικούδη μπροστά από το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Μπήκε από νωρίς στο κλίμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως πιο ωραία εποχή του χρόνου κι αυτό γιατί όλες οι πόλεις και τα χωριά γεμίζουν με φωτάκια, κεράκια και στολίδια, που κάνουν την ατμόσφαιρα πιο "ζεστή". Δεν κρατούν όμως πολύ, γι' αυτό και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι στολίζουν από νωρίς τα σπίτια τους.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Στικούδη. Η εγκυμονούσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 16/11, μερικές φωτογραφίες της μπροστά από το στολισμένο της δέντρο, φορώντας ένα κόκκινο τοπ, άκρως αποκαλυπτικό, γάντια και σκουφάκι του Άι Βασίλη, όλα στα κόκκινα, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να κλέβει την παράσταση.

Δείτε επίσης: Ο εκρηκτικός χορός της Κατερίνας Στικούδη - Είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Κατερίνα Στικούδη

«Απ' ότι φαίνεται με μαγιό θα υποδεχτούμε φέτος τα Χριστούγεννα... Δεν άντεξα, στόλισα νωρίς να τα χαρώ 2 μήνες», σημείωσε χαρακτηριστικά. Το δέντρο είναι πανύψηλο, με χρωματιστά λαμπάκια, κόκκινα και λευκά στολίδια, ταιριαστό με την διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Δηλώσεις στην κάμερα του ALPHA για την εκπομπή Happy Day παραχώρησαν ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη σε βραδινή τους έξοδο και, φυσικά, ρωτήθηκαν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, το οποίο θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, επιβεβαίωσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το φύλο του μωρού και μαζί με τον σύζυγό της δήλωσαν πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περιμένουν πως και πως να κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους και να δουν πως θα εξελιχθεί η σχέση με τον γιο τους, Βύρωνα.

Δείτε επίσης: Με κολάν και τοπ στο πάρτι του γιου της - Σερίφης & Στικούδη μεταμόρφωσαν ολόκληρο το σπίτι τους για τα γενέθλια του Βύρωνα

«Ισχύει ότι είναι αγοράκι. 4 Σερίφηδες σε λίγο καιρό...», είπαν χαρακτηριστικά οι δυο τους.