«Τον Μορόνε τον έχω κατοχυρώσει...» - Η "καταγελλία" της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Φαίη Σκοδρά

"Μάχη" για τον ιταλό ηθοποιό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τον Μορόνε τον έχω κατοχυρώσει...» - Η

Σε μια «καταγελλία» προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 16/11 η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα στην οποία συμμετέχει. Αφορμή στάθηκε η άφιξη του Μικέλε Μορόνε στην Αθήνα για το MadWalk αλλά και τα σχόλια της Φαίης Σκορδά στο Fay's Time για τον ιταλό ηθοποιό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μικέλε Μορόνε θα κάνει μια guest εμφάνιση και θα βρεθεί δίπλα στη Βίκυ Καγιά το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, η οποία θα παρουσιάσει για ακόμη μία χρονιά, τα λαμπέρα Madwalk 2023.

Όπως είπε η Φαίη Σκοδρά στον αέρα της εκπομπής της χθες: «Του έστειλα μήνυμα, επειδή θα έρθει για το MadWalk, μήπως του κάνω μία συνέντευξη λόγω των ιταλικών. Αν και έχει 16 εκατομμύρια followers, το διάβασε. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι με αυτό, ενθουσιάζομαι με άλλα πράγματα σε αυτή την ηλικία»

Η "καταγελλία" της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Φαίη Σκοδρά

«Θέλω να κάνω μία γλυκιά καταγγελία. Χθες το πρωί έβλεπα τη φιλενάδα μου τη Φαίη και συνειδητοποίησα ότι μίλαγε με το αγόρι μου, με τον Μικέλε Μορόνε, τον συμπατριώτη μου και του έστειλε μήνυμα» ανέφερε.

«Καταλαβαίνετε ότι όταν το είδα αυτό το πράγμα, έπαθα συγκοπή, γιατί τον Μορόνε τον έχω κατοχυρώσει. Εγώ τον έκανα γνωστό στην Ελλάδα αν μη τι άλλο, είναι και συμπατριώτης μου. Έπαθα εκείνη την ώρα μία νευρικότητα» σχολίασε με χιούμορ.

Δείτε επίσης: Μικέλε Μορόνε: Ο σταρ του Netflix αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Ένα αγόρι μου ζήτησε να...»

«Αλλά δεν μου έφτανε αυτό. Εκεί που ηρέμησα και χαλάρωσα, βλέπω την εκπομπή του Χασαπόπουλου, που τον συνάντησα εδώ στο κανάλι και δεν μου είπε ότι είναι θαυμαστής της στήλης μου. Θέλω να του πω ότι αυτό το αγόρι είναι δικό μου, δεν είναι beef».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Λίγα λόγια για τον Μικέλε Μορόνε

Ο Morrone γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1990 στο Reggio Calabria της Ιταλίας.Είναι το μικρότερο από τέσσερα παιδιά και έχει τρεις μεγαλύτερες αδερφές. Ο πατέρας του εργαζόταν ως οικοδόμος και πέθανε το 2003 όταν ο Morrone ήταν 12 ετών. Η μητέρα του, Angela, μοδίστρα, και ο πατέρας του, Natale ήταν και οι δύο από το Bitonto, αλλά μετακόμισαν στο Melegnano όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά για να βρουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης

Ο Morrone αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε μια ταινία Χάρι Πότερ σε ηλικία 11 ετών. Άρχισε να παίζει σε ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο στο γυμνάσιο του.

Ο Morrone επανέλαβε την πρώτη του χρονιά στο Λύκειο αφού τον κράτησαν πίσω για κακή συμπεριφορά. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματική υποκριτική σε ένα θέατρο στην πόλη της Παβίας, στο Teatro Fraschini di Pavia.