Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν με αφήνετε να...» - Τον ρώτησαν για νέα σύντροφο και έγινε... λούης

Η εξομολόγηση για τη ζωή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν με αφήνετε να...» - Τον ρώτησαν για νέα σύντροφο και έγινε... λούης

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον Θοδωρή Μαραντίνη λίγο πριν φωτογράφιση που είχε προγραμματίσει να κάνει. Η δημοσιογράφος λοιπόν, του έκανε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, για τα παιδιά του, αλλά και για το επαγγελματικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

Σε ερώτηση σχετική με την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024, απάντησε: «Θεωρώ ότι η Μαρίνα είναι από την καλύτερη επιλογή των τελευταίων χρόνων. Ήταν παλιά να πάμε, όμως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή λόγω εμφανίσεων και συνθηκών. Δεν υπήρχε κάποιο πρόσωπο για να με αποτρέψει να το κάνω».

Σχετικά με την τράπ μουσική και το στυλ του που δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων, σχολίασε: «Ο γιος μου προχθές με μάλωσε, μου είπε "μπαμπά, είσαι πολύ μικρός, δε γίνεται". Δεν ξέρω αν είμαι οπισθοδρομικός. Δεν είμαι χαρούμενος με τον στίχο της ελληνικής τραπ. Αυτή είναι η άποψη μου. Πήγα σε τραπ συναυλία με τα παιδιά μου και είδα κορίτσια να τραγουδάνε στίχους που δεν τα τιμά. Με προβληματίζει. Όταν μου ζήτησαν τα παιδιά μου να πάμε μαζί σε τραπ συναυλία, αυτό που κράτησα και χάρηκα, είναι ότι μου ζήτησαν να πάμε μαζί».

Θα έκανε εκπομπή στην τηλεόραση; «Μια lifestyle εκπομπή δεν είναι του στυλ μου και του χαρακτήρα μου γιατί το κουτσομπολιό δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα μπορούσα να κάνω μια μουσική ή ταξιδιωτική - χιουμοριστική εκπομπή. Έχω κάνει συζητήσεις. Με τον Νίκο Μουτσινά έχουμε καλή χημεία. Αν έκαναν με τον Μουζουράκη θα είχε πολύ γέλιο αλλά δεν θα καταλάβαινες τίποτα. Δεν θα μου ταίριαζε πρωινή εκπομπή. Ξυπνάω νωρίς το πρωί γιατί πρέπει να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο», είπε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή είπε «Γενικά είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουν περάσει και δύσκολα πράγματα. Περάσανε όλα. Κάποια στιγμή όλα μένουν πίσω και προχωράς. Εφόσον έχεις την υγεία σου και αρχίζεις να δουλεύεις πάλι, γιατί περάσαμε δύσκολα εμείς και με αυτό (δείτε τι είχε συμβεί με την υγεία του), έχω τα παιδάκια μου, έχω το σκυλάκι μου», ενώ όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή του απέφυγε να απαντήσει και γελώντας είπε «Δεν με αφήνετε να μπω μέσα να κάνω την φωτογράφιση μου. Φιλάκια».