Επεισόδια στο Πολυτεχνείο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ανδρουλάκη - Του πετούσαν καφέδες και τον γιούχαραν

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Την Πέμπτη 16/11 πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει στεφάνια και λουλούδια, με αφορμή την εθνική επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Εκεί εντοπίστηκε από το youweekly.gr και ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να αφήσει το δικό του στεφάνι.

Την ώρα, λοιπόν, που ο ίδιος έκανε την προσπάθειά του να τιμήσει τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους για την χώρα, άρχισαν να εκτοξεύονται από τους ανθρώπους γύρω του καφέδες προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα ακούγονταν αποδοκιμασίες. Έτσι, η συνοδεία του για να τον προστατεύσει άνοιξε ομπρέλες και λίγο αργότερα ο ίδιος απομακρύνθηκε.

Δείτε επίσης την εξομολόγηση για την επίθεση που δέχθηκε: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη για να...»

Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ανδρουλάκης Πολυτεχνείο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Ανδρουλάκης Πολυτεχνείο επεισόδια
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Ανδρουλάκης επεισόδια
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Το πόθεν έσχες του πολιτικού αρχηγού

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα 23/6 τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2021, όπως και του Νίκου Ανδρουλάκη, ευρωβουλευτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αφορούν τα εισοδήματα του ίδιου αλλά και της συζύγου του για το έτος 2020. Υπάρχουν επίσης τα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη (δείτε εδώ το πόθεν έσχες του), Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες ο αρχηγός της πράσινης παράταξης έκανε γνωστό ότι μετά από δύο χρόνια νοσεί πλέον και ο ίδιος από covid 19, ζητώντας από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με τον ιό. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω tweet που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει 107.499,54 ευρώ καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, 16.320 ευρώ από ακίνητα, 54.756 ευρώ από έσοδα ευρωβουλευτή και 10,76 ευρώ από μερίσματα.

Επίσης δηλώνει 19 ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα επί αυτών.

Το πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

Το συνολικό πόθεν έσχες του Ανδρουλάκη

undefined

Ακίνητα Νίκου Ανδρουλάκη

Ακίνητα του Νίκου Ανδρουλάκη