Έχει μεγαλώσει πολύ! Οι αγκαλιές της Χριστίνας Ψάλτη με την κόρη της, Αριάδνη - Φωτογραφία

Η μεγάλη της αδυναμία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε παντρεμένος με την Χριστίνα Ψάλτη για έντεκα ολόκληρα χρόνια, από το 2006 μέχρι και το 2017 όπου έφυγε από τη ζωή. Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού, η σύζυγός του έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Αντώνη Καρδάρη, με τον οποίο 1,5 χρόνο μετά τη γνωριμία τους απέκτησε ένα παιδί.

Μπορεί γενικότερα η ίδια να έχει επιλέξει να βρίσκεται εκτός showbiz, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα προφίλ στα social media της και εκεί δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: «Δεν έχουμε πια επαφές, η κοπέλα έχει προχωρήσει» - Η κόρη του Ψάλτη αποκαλύπτει για την τελευταία σύζυγο του πατέρα της

Αυτή είναι η κορούλα της Χριστίνας Ψάλτη

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες με την κόρη της, λοιπόν, Αριάδνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ, όπως φαίνεται από το τελευταίο post της περήφανης μανούλας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μητέρα και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες μπροστά από συντριβάνι και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού τονίζει στη λεζάντα της ανάρτησης πόσο την λατρεύει: «Ως το φεγγάρι και πίσω», σημείωσε.

Η αθέατη πλευρά στον γάμο της με τον Στάθη Ψάλτη

Ο Στάθης Ψάλτης είναι ένας από τους αείμνηστους ηθοποιούς, που άφησε ιστορία με τις αξέχαστες ταινίες που έκανε αλλά και τα όσα ακούγονταν για τις ερωτικές του σχέσεις, αφού ποτέ του δεν έκρυψε την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο.

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή αλλά όσοι τον αγάπησαν μιλάνε ακόμα με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και ένας εξ αυτών είναι ο ηθοποιός Μάκης Κωστινής, ο οποίος έκανε δηλώσεις τη Δευτέρα 6/6/22 στο Love it αποκαλύπτοντας πολλά σημεία για τη ζωή του Στάθη.

Εντύπωση προκαλούν τα όσα είπε για την τότε γυναίκα του Χριστίνα Ψάλτη, η οποία προχώρησε στη ζωή της και μάλιστα έγινε μανούλα. Σε γενικές γραμμές τα όσα περιγράφει υποδηλώνουν μια καταπίεση κάτι, που αν ισχύει τότε δεν έγινε γνωστό.

«Ο Ψάλτης τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα, ήθελε να χωρίσει, κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό. Όταν έχεις 25 χρόνια διαφορά σε δένουνε πολλά... Φοβόταν τη Χριστίνα... Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε πως ήταν 21».