«Ο κύριος Λιάγκας δέχεται bullying ή ο κύριος Κασσελάκης;» - Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου

«Δεν είναι ωραίο αυτό και είναι και άδικο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πρόσφατη δημόσια βραδινή εμφάνισή, που πραγματοποίησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, οι οποίες παρουσιάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, από το "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για το γνωστό παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα, χωρίς να σχολιάσει εκ νέου την ανάρτηση που είχε κάνει σχετικά με την Πάολα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ τους).

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για το Στέφανο Κασσελάκη και το Γιώργο Λιάγκα

«Θα έντυνα κάποια νύφη, αλλά η κάθε μία είναι ξεχωριστή. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι νύφη με τον κύριο Κασσελάκη έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης μου φαίνεται καταπληκτικός ως πολιτικός. Για να μην παρεξηγηθούμε, βέβαια, εγώ δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη πολιτική, είμαι ουδέτερος, αν και έχω απόψεις.

Είναι το νέο αίμα, εκφράζει νέες απόψεις σύμφωνες με τη γενιά την τωρινή, τη νεολαία. Εννοείται πως θα ήθελα να τον ντύσω. Έχει φανταστικό σώμα, είναι ίδιος με τον Μπεν Άφλεκ. Ο κύριος Λιάγκας δέχεται bullying ή ο κύριος Κασσελάκης; Ο κύριος Κασσελάκης σίγουρα δέχεται bullying από πολλούς, κάτι που το θεωρώ άδικο.

Δέχεται bullying και για τις πολιτικές του αποφάσεις αλλά και για τις προσωπικές του επιλογές. Δεν ξέρω για ποιο bullying μιλάει, αλλά ίσως ενοχλεί ο τρόπος, που εκφράζεται μέσα από την εκπομπή του σε διάφορους. Δεν είναι ωραίο αυτό και είναι και άδικο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Οι παλαιότερες δηλώσεις του σχεδιαστή για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είδαμε να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού μεταξύ άλλων προσώπων, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (30/10) με τον σχεδιαστή μόδας να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Η επικαιρότητα φυσικά δεν αφορά μόνο στα τηλεοπτικά, αλλά και στα πρόσωπα με ιδιαίτερη προβολή και που απασχολούν με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι ένα από αυτά, αναλαμβάνοντας πρόσφατα ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Α είναι Cartier», «Σσσσ»: Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην παρατήρηση για την πανάκριβη βέρα του

Έτσι λοιπόν σε ερώτηση, που έγινε στον Βασίλειο Κωστέτσο για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης πουλάει και αν είναι ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο τον είδαμε να δίνει την δική του ερμηνεία και απάντηση.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ένας ωραίος άνδρας, ένας νέος πολιτικός, νέος στη σκηνή, Fresh blood, που λέμε, που θέλουν να τον ρουφήξουν όλοι με το καλαμάκι, που λέμε και πουλάει. Έχει ένα αστέρι από πάνω του, το οποίο λέει πουλάω. Άρα δεν φταίει ο Στέφανος Κασσελάκης, πουλάει. Άρα, όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί τους πουλάει, τους ανεβάζει την τηλεθεάση, τους ανεβάζει τα πάντα», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.