«Λυπάμαι πολύ! Κάπου λίγο να προσέχουμε τι λέμε» - Η οργισμένη ανάρτηση του Κωστέτσου για την Πάολα μετά τις δηλώσεις για την φιλία με τον Μπέο

«Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες, η Πάολα παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία μιλούσε για την φιλία της με τον Αχιλλέα Μπέο, σχολιάζοντας παράλληλα τον Στέφανο Κασσελάκη, τον πολιτικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Η τραγουδίστρια εξήγησε πως συμφωνεί γενικότερα με τις απόψεις του Δημάρχου Βόλου, ενώ είναι αρνητική στο θέμα της απόκτησης παιδιών από τον δεύτερο και τον σύντροφό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της).

Τα λόγια της, λοιπόν, έφτασαν στα αυτιά του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος προχώρησε σε μερικές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκδηλώνοντας την ενόχλησή του από όσα άκουσε, τονίζοντας πως ο καθένας πρέπει να προσέχει τι λέει δημόσια κάθε φορά.

Η ενόχληση του Βασίλειου Κωστέτσου για τις δηλώσεις της Πάολας για τη φιλία με τον Μπέο

«Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την άτυχη... δήλωση... Ότι τι; Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει με τις δηλώσεις του τις σεξουαλικές επιλογές συνανθρώπων μας! Ενώ τόσο η Πάολα όσο και όλες οι άλλες τραγουδίστριες, ο περίγυρός τους, αυτοί που τις επιμελούνται, τις λατρεύουν και κάνουν παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ ανήκουν στην κοινότητα των Λοατκι! Και ξαφνικά τους αποποιείται και γειώνει!

Εντάξει, αγαπάμε Πάολα, αλλά κάπου λίγο να προσέχουμε τι λέμε, γιατί αν εκτιμούσαμε τις ελληνικές παραδόσεις δεν θα σκάγαμε μύτη στις πίστες των μπουζουκιών και στα βιντεοκλίπ και στα βραβεία κλπ ως Μαντόνες, Μπιγιονσέ, JLo, Rihanna, Ariana Grande κλπ, κλπ!!! Ουδείς πιο ξενομανής του Έλληνα!!! Οπότε ας μη μιλάμε για ξενομανία όταν είμαστε βαθιά ξενομανείς! ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! True Story!!!», σημείωσε.

Βασίλειος Κωστέτσος Πάολα

Βασίλειος Κωστέτσος Πάολα Μπέος

Η απάντηση του δημάρχου για τα προσβλητικά σχόλια κατά του Κασσελάκη

Για τη δήλωση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά των εκλογών (δείτε εδώ τι είπε), η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/11, ο Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή Τ- Live.

«Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Με τη αυτή που έκανα δήλωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έβλαψα εμένα. Δεν ήταν λάθος, εγώ εξέφρασα μία αλήθεια, μία πεποίθηση και μια πραγματικότητα. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων αυτών, πρώτον δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά. Όμως δεν θα μου επιβληθούν να αποδεχτώ μια μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και ούτε οι λίγοι θα γίνουν πολλοί», ανέφερε αρχικά.

«Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και ξαφνικά δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελα να έχω δύο παιδιά και αυτά να είναι αγόρια αγόρια, δηλαδή το κορίτσι θα το πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις που θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Τον αδίκησα τον εαυτό μου. Αλλά αυτές είναι αλήθειες!», πρόσθεσε.

«Θα μπορούσα να το έχω πει διαφορετικά, να τον αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και να μην συμβεί τίποτα. Μην κοιτάμε τους τύπους αλλά να κοιτάμε την ουσία. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είχα όμως πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτών των ανθρώπων. Έκανα επίθεση στον συγκεκριμένο άνθρωπο που ήρθε ως αρχηγός κόμματος και είπε αυτά που είπε. Ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης, παρά αυτά που είπα εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: