«Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ! Υπήρχαν στιγμές που...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για τον γάμο με τον Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους

«Κάποια στιγμή μου είπε "δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά, γιατί..."»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ! Υπήρχαν στιγμές που...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για τον γάμο με τον Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες" και απόσπασμα αυτής παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 17/11 στο Happy Day μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η αγαπημένη ηθοποιός σε αυτό μιλάει για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη που απέκτησαν μαζί.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στον μεγάλωμα της Νικολέττας λόγω του επαγγέλματός της και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον καθένα τους ξεχωριστά εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας και του έργου τους.

Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Ράντου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους

«Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά, γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δε θα το επιτρέψω ποτέ".

Σε κάποιες συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της και ότι δεν ήμασταν ολοδικοί της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Διάβαζα στο ξεκίνημα μου ότι “τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο” και...» - Σοκάρει η Ελένη Ράντου

Αυτή είναι η Νικολέττα

Ως οικογένεια αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι' αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες σπανίζουν, ωστόσο πολύ πρόσφατα η ηθοποιός μοιράστηκε μία από τις αγαπημένες τις εικόνες με το παιδί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το βράδυ της Παρασκευής 28/7 συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία τους την οποία έχει κορνιζάρει στο σπίτι τους, όπου οι δυο τους χορεύουν σε κάποια εκδήλωση, η οποία φαίνεται πως είναι η γαμοβάφτιση του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά, όπου η Ελένη Ράντου έγινε νονά.

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ, καθώς έχουν το ίδιο χαμόγελο, την ίδια μύτη και τα ίδια χρώματα!

«Περσινά χαμόγελα!!!!», έγραψε στο προφίλ της η περήφανη μαμά.

Διαβάστε επίσης: «Την έφεραν πίσω» - Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου από το νοσοκομείο με τη μητέρα της σε καροτσάκι