«Πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι η Τέτα Καμπουρέλη! Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά» - Χαλασμός στο Πρωινό Σουσου με τον Βασίλη Γκουρούση

«Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι η Τέτα Καμπουρέλη! Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά» - Χαλασμός στο Πρωινό Σουσου με τον Βασίλη Γκουρούση

Έξαλλος είναι από νωρίς σήμερα Παρασκευή 17/11 ο Βασίλης Γκουρούσης με αφορμή το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso που αναφέρει πως όχι μόνο έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά έκανε και κρυφό γάμο με την... ενδυματολόγο που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του με την γνωστή επιχειρηματία.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας βγήκε στο ζωντανά στο Happy Day νωρίτερα και έκανε γνωστό, πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, απειλώντας μέχρι και με μηνύσεις - δείτε εδώ.

Το άγριο ξέσπασμα και ο τσακωμός του Γκουρούση στο Πρωινό Σουσου

Στη συνέχεια βγήκε να μιλήσει και στο Πρωινό Σουσου, αναφέροντας πως θεωρεί πως πίσω από αυτό το δημοσίευμα βρίσκεται η πρώην σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη και πως ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ο σύντροφος που έχει τώρα (δείτε τον εδώ).

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι αγιογδύτες, ληστές, κλέβουν τη ζωή των ανθρώπων. Πού το βρήκε αυτός – να πω και το όνομά του, ο Αιμίλιος Κάππας και το δημοσίευσε αυτό το πράγμα; Ό,τι γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι παν-ψέμα! Ότι γράφει μέσα», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση, ενώ πρόβαλλαν και δηλώσεις του που δόθηκαν μια ημέρα πριν το δημοσίευμα, όπου αποκάλυπτε ξεκάθαρα πως ούτε παντρεύεται αλλά ούτε και συγκατοικεί.

«Έχουν μία κοπέλα πρωτοσέλιδο που δεν φταίει σε τίποτα, έχει ένα παιδί ανήλικο άλλο ένα ενήλικο, μια δουλειά, την έχουν ρημάξει. Η πρώην μου δεν την αφήνει σε ησυχία. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι εκείνη, η Τέτα Καμπουρέλη. Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά μου, ο γιος μου είναι έξαλλος και θέλει να βγει στην εκπομπής σας, του λέω ηρέμησε. Το κάνει γιατί ζηλεύει! Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της. Όλα αυτά γίνονται για αυτό το λόγο. Αυτός πιστεύει έχει περιουσία και θα επωφεληθεί από αυτό. Δική μου άποψη αυτή και των παιδιών μου», δήλωσε στη συνέχεια.

«Λέω δημόσια σταματήστε να παίρνετε αυτή την εφημερίδα, πρέπει να κλείσει! Γράφει αυτός ο ακατανόμαστος ότι είμαι ο Mr. Ριφιφί. Δεν ξέρει ότι έχω αθωωθεί και έχει βγει απαλλαχτικό βούλευμα υπέρ μου; Και ότι αυτούς που άνοιξαν την τράπεζα στη Νέα Σμύρνη έχουν συλληφθεί; Είμαι 100% αθώος» σχολίασε φανερά ενοχλημένος.

Στην συνέχεια βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, ο οποίος δουλεύει και στην Espresso, με σκοπό να ακουστούν και οι δυο πλευρές.

«Δεν γνωρίζομαι προσωπικά με τον κ. Γκουρούση. Υπάρχει συμφωνητικό ενοικιαστήριο συγκατοίκησης ; Εγώ το είδα με τα μάτια μου», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, με τον επιχειρηματία έξαλλο να του απαντάει «Δεν υπάρχει, κύριε, αυτό! Είναι πλαστό το έγγραφο! Βγάλτε το στη δημοσιότητα και θα μηνυθείτε για αυτό! Θα πάμε και για πλαστογραφία».