Κάνουν τρομερή αντίθεση με τα πράσινα μάτια της - Ενθουσιασμένη η Καίτη Γαρμπή με την αλλαγή στα μαλλιά της

Πάντα κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Καίτη Γαρμπή διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει συχνά πυκνά αναρτήσεις τόσο από εμφανίσεις της, όσο και πιο προσωπικές, από selfies μέχρι και οικογενειακές στιγμές.

Την Πέμπτη (16/11) η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία, που όπως αναφέρει στην περιγραφή της, την έβγαλε ο Σχοινάς, χωρίς βέβαια να μας ξεκαθαρίζει αν ήταν ο γιος της, Δημήτρης ή ο σύζυγος της, Διονύσης.

Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε την Καίτη Γαρμπή με το λαμπερό χαμόγελό της να ποζάρει με διαφορετικό look στο χτένισμα των μαλλιών της, όπως και στο χρώμα, καθώς φαίνεται να έχουν ανοίξει προς το ξανθό (δείτε εδώ τις αλλαγές, που έχει κάνει από το 2005 μέχρι σήμερα).

Η αλλαγή στα μαλλιά της Καίτης Γαρμπή

«Αστα τα μαλλάκια σου.
Τα κοτσιδάκια κάνουν αυτά τα τέλεια μαλλιά!
Αλλά και το «σχεδόν» ξανθό σα να μ αρέσει…
Καλημέρα είπαμε;», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση Γαρμπή και Σχοινά

«Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω», είχε πει ο Σχοινάς.