«Εκεί που τρως, δεν φτύνεις ποτέ» - Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά

«Να κάτσω εγώ τώρα να πω τι;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εκεί που τρως, δεν φτύνεις ποτέ» - Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Σάσα Σταμάτη σε νυχτερινή της έξοδο και η ίδια στάθηκε για λίγο να κάνει κάποιες δηλώσεις σε αυτή. Μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media με την σχέση τους, ενώ απάντησε και για την τηλεοπτική της καριέρα.

Μίλησε, δηλαδή, για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής, εξηγώντας πως δεν είναι κάτι που σκέφτεται αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μία περίπτωση στην οποία θα έλεγε το "ναι". Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά (η οποία είναι έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα) και στις αλλαγές που συνέβησαν στην εκπομπή της, δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τη Φαίη Σκορδά

«Η Δέσποινα Βανδή είναι θεά! Γνώρισα τον Βασίλη Μπισμπίκη πρώτη φορά στην πρεμιέρα της και είναι πολύ καλό παιδί. Είναι αυτό που λέμε "άντρας με τα όλα του". Γνώρισα και τους γονείς του, γιατί πήγαν στο καμαρίνι όλοι μαζί πριν ξεκινήσει η Δέσποινα. Υπέροχοι άνθρωποι, πολύ ευγενικοί, σεμνοί και χαμηλών τόνων», είπε αρχικά.

Και έπειτα, σημείωσε, για την παρουσία της στο "γυαλί" και τη Φαίη Σκορδά: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω. Εμένα η Φαίη μου έδωσε το χέρι και με έβγαλε στην τηλεόραση. Να κάτσω εγώ τώρα να πω τι; Να κατηγορήσω εγώ την Φαίη; Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Εκεί που τρως, δεν φτύνεις ποτέ».

Και κατέληξε: «Θα έλεγα ναι στη σύνθεση Γιώργος, Φαίη, Ουγγαρέζος και εγώ. Εκεί θα πήγαινα. Οικογένεια. Η Φαίη, ο Γιώργος και τα κατοικίδιά τους. Προτιμώ μαζί τον Γιώργο με τη Φαίη».

Δείτε επίσης τις δηλώσεις της: «Μου άρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Όταν με φιλοξενούσε περίμενα να περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά...»