«Μου κακοφαίνεται σαν χοντρή που είμαι όταν...» - Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

«Υπάρχουμε οι χοντροί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου κακοφαίνεται σαν χοντρή που είμαι όταν...» - Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία ρωτήθηκε για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι "Άδωνις" την λέξη "χοντρή" γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Μάλιστα, εκτός του Σταμάτη Κραουνάκη που έχει γράψει και συνθέσει το κομμάτι (δείτε εδώ την τοποθέτηση του), σχετικά σχολίασαν και πολλές παρουσιάστριες, όπως για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα η οποία βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν δεχτεί bullying για τα κιλά τους.

Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το τραγούδι "Άδωνις"

«Για να γίνει κάτι τέτοιο είναι επιρροή από αλλού. Δεν έχει κάτι κακό η λέξη χοντρή. Για ποιον λόγο είναι κακή η λέξη “χοντρή”; Σαν να λέμε “μην λες ψηλέ” γιατί είναι κακό το "ψηλός". Μου κακοφαίνεται σαν χοντρή που είμαι όταν προσπαθείς να κάνεις τη λέξη να μην υπάρχει. Υπάρχουμε οι χοντροί. Χάνουμε το μέτρο γιατί μόνοι μας θεωρούμε ότι είναι κακή η λέξη» δήλωσε η Αφροδίτης Γεροκωνσταντή η οποία είχε ακριβώς την ίδια γνώμη με όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι το τραγούδι που έχει προκαλέσει χαμό

Όπου κι αν πας θα ‘σαι πάντα εδώ
θα ‘χεις κλειδί και θ’ ανοίγεις την πόρτα
όμως φοβάμαι μωρό μου μη φύγω εγώ
έλα να πάμε οι δυο μας μια βόλτα.

Πάμε στον Άδωνι για καφέ
που πηγαίνουν τεκνά και φρικιά
και αράζουνε και αθλητές
και που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά
Κυριακή να της φύγει το στρες.

Κι όλα μοιάζουν ένα τίποτα
και κυκλοφορούν ανύποπτα
κι είσαι η λαχτάρα μου
ο καφές και τα τσιγάρα μου.

Ό,τι κι αν ζήσουμε το ‘χουμε δει
σαν μία σκηνή από άλλη ταινία
Κι όλος ο κόσμος μωρό μου μπορεί και το ζει
έλα κερνάω καφέ στην πλατεία.