Σπάνια τη βλέπουμε στα μπουζούκια - "Τα έσπασε" η Φαίη Σκορδά μέχρι το πρωί στον Οικονομόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στα μπουζούκια και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να διασκεδάσει, να χορέψει και να τραγουδήσει μέχρι το πρωί. Ανάμεσα στο κοινό, όμως, εντοπίστηκε και η Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία σπάνια πραγματοποιεί τέτοιου είδους εξόδους.

Βρέθηκε εκεί μαζί με τους συνεργάτες της και φωτογραφήθηκε για το youweekly.gr μαζί με τον Άγγελο Βουράκη που βρίσκεται δίπλα της καθημερινά στο Fay's Time, ενώ λίγα τραπέζια πιο δίπλα ήταν και η Σάσα Σταμάτη, που την χαιρέτησε, έμεινε μαζί της για να συζητήσουν και οι δυο τους πόζαραν επίσης στον φακό μας.

Δείτε επίσης: Ολόκληρο ''θηρίο'' το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Φαίης Σκορδά με χρυσές & λευκές μπάλες - Έδενε ''γάντι'' στο νεοκλασικό σπίτι της

Η σπάνια εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στα μπουζούκια

Η Φαίη Σκορδά φορούσε ένα τζιν καμπάνα, με λευκό πουκάμισο και από πάνω φορούσε ένα δερμάτινο ταμπά σακάκι, τραβώντας όλα τα βλέμματα προς το μέρος της. Είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω, σε χαλαρές μπούκλες, ενώ το βάψιμό της ήταν σε γήινες αποχρώσεις, όπως της αρέσει.

Οικονομόπουλος πρεμιέρα μπουζούκια

Σκορδά μπουζούκια

Σκορδά Βουράκης μπουζούκια

Σκορδά Σταμάτη μπουζούκια

Έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα απέκτησε δύο παιδιά - τον Γιάννη και τον Δημήτρη - με την παρουσιάστρια να μιλάει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τα δύο αγόρια της, που της έχουν κλέψει την καρδιά.

Μέσα από ένα θέμα, που συζητήθηκε την Πέμπτη (16/11) στο Fay's Time η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, τόση, που θα μπορούσε να έχει μέχρι και δέκα.

Οι συνεργάτες της, της ευχήθηκαν αν το θέλει πολύ να της συμβεί, ωστόσο για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι για τα προσωπικά της, σε κάθε περίπτωση όμως η ζωή είναι όλη μπροστά της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα προσωπικά της).

«Βγάζουν πάνες βρε παιδιά στο σπίτι. Ξέρεις ποια είναι αυτή η περίοδος που βγάζεις πάνα; Εγώ μόνο που το άκουσα πριν τις διαφημίσεις, όχι μόνο δεν αγχώθηκα, συμπάσχω. Μακάρι να ξαναέρθουν!», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Με το καλό», της ευχήθηκε ο Άγγελος Βουράκης.

«10 μπορώ...;», είπε η Φαίη Σκορδά.