«Τι έχει η Μπέττυ; Σπίτι της; Γιατί;» - Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απουσία της Μαγγίρα από το I Love ΣουΚου

«Α! Μπορεί να μας βλέπει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι έχει η Μπέττυ; Σπίτι της; Γιατί;» - Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απουσία της Μαγγίρα από το I Love ΣουΚου

Το πρωί του Σαββάτου 18/11 το I Love ΣουΚου ξεκίνησε χωρίς την Μπέττυ Μαγγίρα, με τον Μακαλιά να μπαίνει στο πλατό του ΑΝΤ1 με παλαμάκια και φωνές στον "θρόνο" του (δείτε εδώ το βίντεο). Η παρουσιάστρια είχε μία μικρή αδιαθεσία λόγω ίωσης και έμεινε στο σπίτι της.

Για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, στον αέρα του MEGA και του Χαμογέλα και Πάλι και γι' αυτό θέλησε να της στείλει τα περαστικά της, κάνοντας πλάκα για τα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας πως είναι μία από τους ανθρώπους που την παρακολουθούν αυτή την ώρα.

Τα περαστικά της Σίσσυς Χρηστίδου στη Μπέττυ Μαγγίρα

  • Σίσσυ Χρηστίδου: Τι έχει η Μπέττυ; Πού είναι η Μπέττυ; Σπίτι της; Γιατί; Είναι αδιάθετη; Περαστικά να πούμε στη Μπετούλα. Α! Μπορεί να μας βλέπει...
  • Παύλος Σταματόπουλος: Λες;
  • Κωνσταντίνος Βασάλος: Λογικά!
  • Παύλος Σταματόπουλος: Γεια σου Μπέττυ!
  • Σίσσυ Χρηστίδου: Τα φιλιά μας στο κορίτσι, περαστικά!

Σίσσυ Χρηστίδου περαστικά Μαγγίρα

Ο ανταγωνισμός για τα νούμερα

Άλλη μια αναφορά στην Μπέττυ Μαγγίρα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή 12/11 μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η παρουσιάστρια σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης, τώρα που την έχει ως κύρια αντίπαλο στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή I love ΣουKoυ έκανε φέτος πρεμιέρα (δείτε την εδώ) με τον σταθμό του Αμαρουσίου να μπαίνει στην "μάχη" για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, σχολίασε το γεγονός πως τώρα που βρίσκονται οι δυο τους απέναντι, ο ανταγωνισμός για τα νούμερα τηλεθέασης έχει δυσκολέψει πολύ.

«Φέτος που είναι απέναντι η Μπέττυ Μαγγίρα για εμάς είναι ένα τσακ πιο δύσκολο γιατί είναι ένας άνθρωπος που συμπαθούμε πολύ και αγαπάμε πολύ. Το πρωί που έρχονται τα νούμερα δεν μπορείς να πεις "Ασε μας ρε Μπέττυ". Για άλλους κι άλλους, σε άλλες ζώνες, άλλες ημέρες… μπορείς να το πεις», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.