«Όχι Χάρη, λάθος! Ξέρεις εμένα μου αρέσει να...» - Ξέσπασε κατά του Λεμπιδάκη η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά τη λήξη της συνεργασίας τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, τα κανάλια, τα site και τα media γενικότερα ενημερώνονται για τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης ημέρας. Το Σάββατο, λοιπόν, ανακοινώθηκαν τα μονοψήφια και τα διψήφια ποσοστά των εκπομπών (δείτε τα εδώ), με την Κατερίνα Καινούργιου να έχει σημειώσει πτώση.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, με τον οποίο συνεργάστηκε για λίγο η παρουσιάστρια, μιλά και σχολιάζει μέσα από άρθρα τα νούμερα κάθε φορά και τα αναρτά και στο προφίλ του στο Instagram. Από εκεί η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα είδε πως μίλησε για "αρνητικό ρεκόρ" όσον αφορά την εκπομπή της και ξέσπασε μέσα από το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Χάρη Λεμπιδάκη

«Όχι Χάρη, λάθος. Έχουμε κάνει και πιο χαμηλά καλέ, και συγκεκριμένα παραμονή 28/10, ήσουν κι εσύ. Ξέρεις εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια στον κόσμο και να είμαι δίκαιη. Και μάλιστα χθες, τα λεγόμενα others κανάλια που έπαιζαν παιδικά στην ώρα 10 με 1, έκαναν τηλεθέαση ρεκόρ με ποσοστά ακόμα και 55%. Ορίστε λοιπόν για να καταλάβετε κι εσείς. Μέρες που τα παιδιά είναι στο σπίτι, συνήθως δε βλέπουν πρωινές εκπομπές αλλά παιδικά σε άλλα κανάλια (λογικό, κι εγώ το ίδιο έκανα). Γι’ αυτό και τα νούμερα είναι πάντα πιο χαμηλά. Σε περίπτωση που σας νοιάζει», σημείωσε.

Καινούργιου Λεμπιδάκης διαμάχη

Καινούργιου Λεμπιδάκης τηλεθέαση

Αξίζει να σημειωθεί, για όσους δεν το θυμούνται, πως στην αρχή της σεζόν ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην εκπομπή, ωστόσο αποχώρησε πρόωρα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έδειχνε να ενοχλείται πολύ από όλους τους καβγάδες στο πλατό πίσω και μπροστά από τις κάμερες (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου για τη λήξη της συνεργασίας τους).