''Λιώνει'' για τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό βίντεο με τον μικρό στη δουλειά του

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chef_koutsopoulosleonidas - Instagram
chef_koutsopoulosleonidas - Instagram

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει τον τρόπο και το χρόνο να περάσει όμορφες στιγμές με τον γιο, που έχει αποκτήσει εδώ και έναν χρόνο με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Παρασκευή (17/11) ο σεφ στο λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή, που ήταν στη δουλειά με τον μικρό του και συγκεκριμένα στο μοντάζ.

Δείτε επίσης: Ο ένας γάλα, ο άλλος μπύρα - Η βόλτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του και η ξεκαρδιστική φωτογραφία

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο με την πλάτη του γιου του, που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό την οθόνη με τα χρώματα, που είχε μπροστά του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο του στη δουλειά του

Οι δηλώσεις για τη ζωή στο σπίτι με τον μπέμπη

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έξω από το στούντιο της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο γνωστός σεφ βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 15/01 και μίλησε φυσικά για την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Εκεί λοιπόν τον περίμενε η ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντά με χαρά στις ερωτήσεις του.

«Είναι πολύ ωραία στο σπίτι, είναι ένα τόσο δα πλασματάκι, σε μια γωνίτσα κάθεται, δεν ενοχλεί. Μια χαρά είναι», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον γιο του και πρόσθεσε για το ξύλο κοπής που δέχτηκε από την Ναταλία Γερμανού: «Θα το βάλουμε στην άκρη, μαζί με τα υπόλοιπα πραγματάκια του τα πρώτα και όταν έρθει η ώρα του με το καλό, θα του το δείξουμε».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος παρατήρησε ένα κραγιόν- φιλί στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και του είπε: «Διακρίνω και ένα κραγιόν- φιλί, μάλλον είναι της Ναταλίας Γερμανού. Θα σας πει κάτι η Χρύσα;».

Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε γελώντας: «Όχι μάλλον, είναι σίγουρα της Ναταλίας, αφού από εδώ φεύγουμε, ποιανού να είναι; Είναι σίγουρα της Ναταλίας».