«Στην ηλικία σου κάθεσαι και κάνεις παιχνίδια;» - Αποστομωτική η Ντορέτα Παπαδημητρίου σε ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε

Η φωτογράφισή της κατά των ηλικιακών ορίων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο (18/11) με την ηθοποιό - παρουσιάστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχτεί.

Με αφορμή τη φωτογράφηση, που έκανε η Ντορέττα μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη για καμπάνια κατά του ηλικιακού ρατσισμού με τι φωτογραφίες να δημοσιεύονται στη συνέχεια σε στάσεις και σε λεωφορεία, μίλησαν για προσωπικές τους εμπειρίες.

Από τη μεριά της η Παπαδημητρίου τόνισε, πως έχει δεχτεί κατά καιρούς σχόλια σε σχέση με προσωπικές της επιλογές και την ηλικία της, με την ίδια να θέλει να περάσει το ακριβώς αντίθετο μήνυμα, πως δηλαδή δεν θα πρέπει να υπάρχουν ηλικιακά όρια (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

«Το μήνυμα της φωτογράφισης είναι πολύ απλό και θα έπρεπε να είναι και αυτονόητο, ότι ο καθένας -΄άντρες και γυναίκες - μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει, δεν είναι κανείς κριτής, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, που έχει το manual σχετικά με το πότε μπορούμε να φοράμε τι, οπότε νομίζω ότι καλό είναι αντί να έχουμε οτιδήποτε σχετικό με μίσος στη ζωή μας να έχουμε το ακριβώς αντίθετο, μόνο δηλώσεις και λόγια αγάπης και αυτό προσπαθούμε και εμείς με αυτή τη φωτογράφιση.

Κατά καιρούς μπορεί να έχω δεχτεί σχόλια κυρίως, όταν ανεβάζω πράγματα, που έχουν μια παιδικότητα, ένα fun, ένα αστείο, εκεί διαβάζω σχόλια τύπου ''στην ηλικία σου εσύ κάθεσαι και κάνεις πολύ παιχνίδια'' λες και μεγαλώσαμε για παιχνίδια. Ας μάθουμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον με σεβασμό», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δηλώσεις της για την απιστία

«Πολλά πράγματα έγιναν με τρόπους που δεν τους είχα σκεφτεί. Πολλά που έκανα τότε δεν θα τα έκανα. Έχουν γίνει πολλά σωστά και πολλά λάθη. Προσπαθώ να ελέγξω αυτά που παιρνουν από το χέρι μου, όλα τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα διαχειριστώ.

Είμαι ανοιχτή σε πράγματα. Έχω κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι αυτό. Αν είναι κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να το στηρίξω, πάω, δεν το φοβάμαι. Το έχω και από τον πρωταθλητισμό αυτό. Είναι τρόπος σκέψης και τον έχεις σε οτιδήποτε και να κάνεις. Κι εγώ το έχω πολύ αυτό. Ακόμα και στην αποτυχία, που δενμου αρέσει αυτή η λέξη, πιστεύω στο μάθημα. Ακόμα και σε αυτό έχω μάθει να μην το βάζω κάτω. Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει “δεν μπορώ άλλο” σε στιγμές, αλλά κρατάει πολύ λίγο. Πιο πολύ θα στεναχωρηθώ με σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους, παρά με το αν δεν πάει καλά η δουλειά. Δεν μου αρέσει το παρασκήνιο και οι ίντριγκες, δεν εμπλέκομαι σε αυτά.

Η προδοσία με αγχώνει. Επειδή δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ σε όλα τα επίπεδα, όποτε συμβαίνει αυτό, αν απογοητευτώ, με πληγώνει βαθιά. Γενικά συγχωρώ αλλά μπορεί να μην τον κρατήσω στη ζωή μου. Η συγχώρεση κάνει καλό σε εμάς. Έχω δώσει ευκαιρίες και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη, θα ήταν εγωιστικό να μη συγχωρώ», κατέληξε η Ντορέττα, η οποία αναφέρθηκε πριν λίγο καιρό και στις καταγγελίες.