Άφησαν τον μπέμπη τους στο σπίτι και πήγαν στα μπουζούκια - Τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η λαμπερή εμφάνιση της παρουσιάστριας με τις πούλιες δίπλα στον επιχειρηματία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πέρα από την αγάπη τους για τα ταξίδια (δείτε εδώ την αλήθεια πίσω από τις ινσταγκραμικές φωτογραφίες τους στη Βενετία), αγαπούν πολύ και τη νυχτερινή ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός μας φακός τους έχει συναντήσει στα μπουζούκια. Οι εμφανίσεις τους, βέβαια, μετά τον ερχομό του παιδιού τους μειώθηκαν.

Το Σάββατο 18/11, όμως, οι δύο γονείς άφησαν τον μικρό Βλάσση στο σπίτι και ξεπόρτισαν ξανά! Το youweekly.gr τους "τσάκωσε" στον Βοτανικό, να πίνουν, να τραγουδούν και να χορεύουν, με την παρουσιάστρια να λάμπει ολόκληρη από ευτυχία.

Η νέα εμφάνιση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μπουζούκια

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο τιραντέ τοπάκι και μία φούστα μίνι με ασημί και πολύχρωμες πούλιες, με ψηλοτάκουνες γόβες από κάτω και δερμάτινο μπουφάν από πάνω, ενώ ο καλός της ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα με πουκάμισο και άνετο παντελόνι.

Δείτε επίσης: Έσπρωχνε το καρότσι του μικρού Βλάσση - Φωτογραφίες από τη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Γλυφάδα

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος μπουζούκια

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος Votanikos

Η έξοδός τους στο Ηρώδειο

Το βράδυ της Τρίτης 3/10 πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερη συναυλία από την Άννα Βίσση στο Ηρώδειο και πλήθος κόσμου, διάσημων και μη, βρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν. Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε λίγο πριν καθίσουν στις κερκίδες, με την παρουσιάστρια, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα με την πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και όχι μόνο, να φορά ένα μαύρο τοπ, δερμάτινο μπουφάν και ένα εντυπωσιακό τζιν παντελόνι με μαύρες λεπτομέρειες. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα λευκά, με μία μπλε ζακέτα από πάνω, πολύ γνωστής εταιρείας.

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος συναυλία

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος συναυλία Βίσση