«Υπάρχει μια πιθανότητα να...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τα πλάνα του ΣΚΑΪ χωρίς τη Φαίη Σκορδά

Οι προτάσεις από άλλα κανάλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα λέγονται και ακούγονται πολλά για τη Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς η παρουσιάστρια για την ώρα ανήκει στον ΣΚΑΪ, ωστόσο υπάρχει και το πολύ ισχυρό σενάριο, πως μπορεί από το χρόνου να τη δούμε αλλού (δείτε εδώ).

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο (18/11) μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται ξεκαθάρισε, πως αν η Φαίη Σκορδά φύγει από τον ΣΚΑΪ, τότε θα είναι πολύ πιθανό ο σταθμός να αλλάξει τα δεδομένα του και να βάλει την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη.

Με τη σειρά της ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της την Κυριακή (19/11) τονίζοντας ξανά τη εννοούσε σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

«Να μείνουμε ένα λεπτό στον ΣΚΑΪ. Είπαμε χθες κάτι, ότι υπάρχει μια πιθανότητα να θελήσει ο ΣΚΑΪ να μετατρέψει όλη του την πρωινή του ζώνη σε ενημερωτική. Να το διευκρινίσουμε και να το πούμε σωστά. Αυτό είναι ένα υποτιθέμενο σενάριο και θα ισχύσει αν, το αν με πολλά κεφαλαία. Αν η Φαίη Σκορδά αποφασίσει να αποδεχτεί μία από τις άλλες δύο τηλεοπτικές προτάσεις, που έχει δεχτεί. Το υποθετικό του υποθετικού.

Αν λοιπόν, το κορίτσι μας το αγαπημένο αποδεχτεί μία από τις δύο άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, που έχει για τη σεζόν 2024-2025, μόνο τότε ο ΣΚΑΪ θα προχωρήσει σε αλλαγή και θα κάνει την ψυχαγωγική του ζώνη ενημερωτική. Αν όχι, τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν. Αυτό για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και για να είμαστε εντάξει. Νομίζω, όμως πως ήταν σαφές και χθες, δηλαδή αν ισχύσει το σενάριο», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Το ξεκαθάρισμα της Γερμανού για τη σιωπή της γύρω από την κόντρα Καινούργιου & Σκορδά

Η Ναταλία Γερμανού πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, εκφράζει την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας, τα οποία μπορεί να είναι είτε κοινωνικά είτε να αφορούν άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, μετά το ξέσπασμα της πρώτης για τη δεύτερη, δεν μίλησε καθόλου το Σαββατοκύριακο που πέρασε, κάτι που ορισμένοι τηλεθεατές της παρατήρησαν και το επισήμαναν μέσω Twitter.

Ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε ωστόσο, έκρυβε μία απογοήτευση και μία κατηγορία για την παρουσιάστρια, καθώς το πρόσωπο που το έγραψε θεώρησε πως εκείνη σώπασε μετά από εντολή του ανώτερού της, για να "καλύψει" την οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, τη στιγμή που άλλες εκπομπές πήραν ανοιχτά θέση στην κόντρα αυτή (δείτε εδώ τη στιγμή που η Δανάη Μπάρκα σήκωσε την κούπα του Fay's Time στην κάμερα).

Η ίδια, λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει στο κακόβουλο αυτό σχόλιο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και τον λόγο που δεν έγινε καμία αναφορά για το εν λόγω ζήτημα.

«Άχνα για τα χαΐρια της Καινούργιου. Ομερτά. Εντολή παραγωγού, να υποθέσω. Κρίμα Ναταλία, κι εσύ στα πλοκάμια του παραγωγού; Απογοήτευση», έγραφε συγκεκριμένα το μήνυμα που δέχθηκε και η Ναταλία Γερμανού σημείωσε:

«Δεν ήταν εντολή παραγωγού. Ήταν “εντολή” (έβαλα εισαγωγικά) καναλιού να μη δοθεί καμία συνέχεια από τις εκπομπές ψυχαγωγίας. Πιο ξεκάθαρα δε μπορώ να στο πω».

Tweet Γερμανού για Καινούργιου Σκορδά