«Αγχώθηκα όταν μου είπε ότι θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις Φουρέιρα και Ρέμου μετά την πρεμιέρα τους στα μπουζούκια

«Θα ήθελα οι δικοί μου να είναι κάτω στην σκηνή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αγχώθηκα όταν μου είπε ότι θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις Φουρέιρα και Ρέμου μετά την πρεμιέρα τους στα μπουζούκια

Πρεμιέρα στο Nox έκαναν το Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα. Πρόκειται για ένα από τα πιο hot τηλεοπτικά δίδυμα της νυχτερινής ζωής. Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA.

Οι δυο καλλιτέχνες ρωτήθηκαν από τον δημοσιογράφο τόσο για την όμορφη βραδιά που χάρισαν στο κοινό με τα τραγούδια τους, αλλά και για τη συνεργασία τους. Μάλιστα, απάντησαν στο ποιους θα ήθελαν να βρίσκονται στα πρώτα τραπέζια και να τους απολαύσουν.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα και του Αντώνη Ρέμου

«Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα

Με τον Αντώνη να συνεχίσει: «Συναντάω την Ελένη μετά από χρόνια και είναι πιο ώριμη και πιο επαγγελματίας. Όλα αυτά τα κάνουμε για τον κόσμο για να έχουν απαιτήσεις».

Σε ερώτηση ποιους θα ήθελαν να είχαν κάτω στο κοινό στην πρεμιέρα τους, απάντησε η Ελένη: «Θα ήθελα οι δικοί μου να είναι κάτω στην σκηνή. Εγώ θα ήθελα το γιο μου ιδανικά. Είναι κάτι όμως πολύ δύσκολο. Εγώ ωστόσο το απολαμβάνω. Ανυπομονώ να με δει ο γιος μου στην σκηνή. Αν με προλάβει» - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

Όσον αφορά τον Αντώνη Ρέμο, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, βρέθηκε η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Ενώ, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν την αγχώνει τι μπορεί να συζητηθεί, είπε «Δεν με αγχώνει αν συζητιέται και τι συζητιέται. Θέλω ο κόσμος να απολαμβάνει το θέαμα της σκηνής. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και το κάνω για τον κόσμο».

Ο Αντώνης Ρέμος, αποκάλυψε σχετικά με την μουσική τους συνάντηση: «Θα κρατήσω ως δωράκι για τους φίλους μας να τραγουδήσουμε τραγούδια από παλιό ελληνικό κινηματογράφο»

«Αγχώθηκα όταν μου είπε ότι θα τραγουδήσουμε ελληνικό κινηματογράφο», σχολίασε στη συνέχεια η Φουρέιρα.