«Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τις φήμες γύρω από το όνομά της

Η αλήθεια για την τηλεοπτική της αποχή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τις φήμες γύρω από το όνομά της

Η κάμερα του Mega Καλημέρα τρύπωσε στις πρόβες για το Madwalk 2024 και συνάντησε την Βίκυ Καγιά, η οποία με ευχάριστη διάθεση απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την παρουσίαση του show μόδας (δείτε εδώ ποιος κούκλος θα βρεθεί στο πλευρό της), τις πασαρέλες, αλλά και την τηλεοπτική της αποχή.

Αποφάσισε πριν μήνες να μείνει εκτός τηλεόρασης, αφήνοντας και το Shopping Star, αλλά και το GNTM, κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε, ήταν κάτι που είχε αρχίσει να την κουράζει. Βρέθηκε στη μεγάλη οθόνη (δείτε εδώ γιατί), όμως ξεκαθάρισε πως οι φήμες που την θέλουν να επιστρέφει με νέο project δεν ισχύουν πραγματικά.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την αποχή της από την τηλεόραση

«Πάντα είμαι αγχωμένη. Με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω, αλλά όταν βλέπω τα φώτα και τον κόσμο ηρεμώ. 30 χρόνια τώρα... Θα κάνω μία φορά πασαρέλα στην αρχή, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε:

«Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω κάθε πρωί που ξυπνάω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει. Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό που το είχα λαχταρίσει. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν, πιλάτες και περπάτημα. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Δεν σκέφτομαι τίποτα. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».