«Δεν είναι αληθινός! Θα μπορούσα να κάνω την ίδια πλάκα και με τον Νίκο Χατζηνικολάου» - "Κόλαφος" ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά τα σχόλια για τα κιλά του Λιάγκα

Τι σχολίασε για το "φαινόμενο Κασσελάκη"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι αληθινός! Θα μπορούσα να κάνω την ίδια πλάκα και με τον Νίκο Χατζηνικολάου» -

Συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 20/11 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος απασχόλησε τελευταία τα media εξαιτίας της ανάρτησης που έκανε για τον Γιώργο Λιάγκα και την εμφάνισή του (δείτε την εδώ).

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, απάντησε για το συγκεκριμένο γεγονός, εξηγώντας για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την κίνηση και τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ενώ σχολίασε και το "φαινόμενο Κασσελάκη", ένα πρόσωπο το οποίο έχει επίσης απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ.

Το ξεκαθάρισμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την καυστική ανάρτηση κατά του Γιώργου Λιάγκα

«"Καλό" παιδί είναι, αλλά με ενοχλεί ότι δεν είναι αληθινός. Ποιος στην τηλεόραση λέει ευθέως την άποψή του;» είπε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα και πρόσθεσε: «Την ίδια πλάκα που έκανα στον Γιώργο Λιάγκα θα μπορούσα να κάνω και με τον Νίκο Χατζηνικολάου και με οποιονδήποτε άλλο. Απλά έτυχε, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Δεν είδα καν τις αντιδράσεις, μου τις έλεγαν όμως».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, επισήμανε: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να έχει ενδιαφέρον, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που μπαίνει στην πολιτική, αλλά μπήκε από λάθος πόρτα. Δεν πας από τον αριστερά για να δηλώσεις ότι είσαι καπιταλιστής. Όταν ασχολείσαι με την πολιτική δεν βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που λες είναι “είμαι gay και είμαι αρραβωνιασμένος με τον Τάιλερ”. Καλά κάνεις, γούστο σου καπέλο σου, δεν μας αφορά. Δεν ξεκινάς από αυτό. Ξεκίνησε από μια αφετηρία που φαίνεται ότι θέλει να προκαλέσει».

Το ξέσπασμα του παρουσιαστή για τα σχόλια που δέχθηκε

Απάντησε, αρχικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ωστόσο θέλησε να απευθυνθεί στους συναδέλφους του και τα πρόσωπα της τηλεόρασης γενικότερα, τα οποία συνήθως αντιδρούν όποτε παρατηρούν αντίστοιχα σκηνικά, ποτέ όμως δεν το κάνουν για εκείνον.

«Εσύ τι έπαθες και απάντησες στον Τριανταφυλλόπουλο; Όλα αυτά τα χρόνια δεν απαντάς σε τίποτα. Τι έγινε;», τον ρώτησε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού και ο ίδιος απάντησε:

«Δεν θα το έλεγα εγώ, αλλά επειδή το θέτεις εσύ το θέμα... Μου έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα να μην στενοχωριέμαι.... Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που όταν τους λένε "Λιάγκα είσαι χοντρός, έχεις κιλά", στενοχωριέμαι. Όχι ότι είμαι γαϊδούρι και δεν επηρεάζομαι. Επηρεάζομαι, όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα με καταβάλει ή δεν θα μπορώ να δουλέψω.

Είχε πει πριν από τρία χρόνια η Κάτια Ταραμπάνκο και είχε πει η γυναίκα ότι με θεωρεί, μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τους ωραιότερους άνδρες της Ελλάδα. Εγώ θεωρώ ότι το είχε πει για αστείο. Έναν ωραίο άνδρα δεν τον καθιστούν οι κοιλιακοί. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος, άσχημος με θεωρώ. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Βρήκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μία φωτογραφία μου πριν από 10 χρόνια και σχολίασε.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μάκης, το πρόβλημά μου είναι ότι το metoo και το πολιτικά ορθό είναι αλά καρτ στην Ελλάδα. Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται που τους λένε χοντρούς και κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα. Έχουμε το δικαίωμα κάποιους να τους λέμε χοντρούς χωρίς κανένα κόστος και κάποιους άλλους δεν έχουμε το δικαίωμα. Αυτό, λοιπόν, αγαπητοί συνάδελφοι και κυρίες και κύριοι, δεν είναι metoo, ούτε πολιτική ορθότητα. Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού, τοποθετήθηκε κανένας άλλος; (δείτε εδώ όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του ALPHA) Κι αν δεν είχα γράψει εγώ κάτι δημόσια, θα έβγαινε κανείς να με στηρίξει; Αν στο πρόσωπο το δικό μου, βάλλεται ένα άλλο πρόσωπο με παραπάνω κιλά, θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα από χθες;».