«Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους ώστε να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές» - Τα αιχμηρά σχόλια του Light μετά τον τσακωμό του Θεοφάνους στο Fame Story

Όλο υπονοούμενα ο τράπερ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους ώστε να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές» - Τα αιχμηρά σχόλια του Light μετά τον τσακωμό του Θεοφάνους στο Fame Story

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Fame Story ο Γιώργος Θεοφάνους διαπληκτίστηκε με την Άννα, σπουδάστρια της ακαδημίας, ωστόσο ο Light στο live που ακολούθησε πήρε το μέρος της νεαρής, πετώντας και το "γαλλικό" του, "παγώνοντας" τους πάντες στον αέρα του STAR (δείτε εδώ αναλυτικά στα highlights).

Για την ένταση αυτή που δημιουργήθηκε κλήθηκε να απαντήσει αργότερα μέσα από την κάμερα του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, εξηγώντας πως πολλές φορές άνθρωποι που έχουν κάποια θέση εξουσίας ή έχουν μία λαμπρή καριέρα είναι υποτιμητική απέναντι στον κόσμο, κάτι που για τον ίδιο δεν είναι σωστό.

Η απάντηση του Light για την διαμάχη Γιώργος Θεοφάνους

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο είδη σεβασμού: ο ανθρώπινος σεβασμός, τον οποίον όλοι τον αξίζουμε. Ακόμα και τα ζώα αξίζουν έναν βασικό σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν. Από εκεί και πέρα βάσει αυτού που είπε ο κύριος Ρέμος, υπάρχει και ο σεβασμός που κερδίζεται, αλλά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο αυτός. Είναι ο σεβασμός στα επιτεύγματα του καθενός. Όταν δεν μας σέβονται, θεωρώ ότι ο τίτλος τους είναι αχρείαστος να αναφέρεται. Αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει άλλα άτομα σαν να είναι υπό του επειδή έχει έναν ανώτερο τίτλο, εμένα δεν μου λέει κάτι όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.

Πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του υπόβαθρου που έχουν και της δύναμης που μπορεί να έχουν εξαιτίας κάποιας κεκτημένης θέσης, εκμεταλλεύονται τον σεβασμό που παίρνουν από την κοινωνία για να δρουν κακοποιητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι συνυφασμένη η υψηλή θέση και η κακοποίηση, αλλά σίγουρα πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους ώστε να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν για πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη σπόντα που πέταξε στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για τα ρούχα των παιδιών, σημείωσε: «Δεν έχω κάποια προσωπική σχέση ούτε βεντέτα με την Κατσαΐτη. Καλά να είναι η γυναίκα. Είχε δείξει στα lives κάποια πράγματα τα οποία δεν μου είχαν αρέσει βάσει των μαρτυριών κάποιων παιδιών από την ακαδημία» (δείτε εδώ την καταγγελία που ακολούθησε μετά την αποχώρηση της Χριστίνας).