«Η κυρία Χατζηπαντελή είναι επιθεωρησιακό νούμερο!» - Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Από αλλού το ξεκίνησε και αλλού κατέληξε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τις δηλώσεις του Light σχετικά με τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την εξουσία, αναφερόμενος στον Γιώργο Θεοφάνους και τον τσακωμό του στο σπίτι του Fame Story με την Άννα (δείτε εδώ), θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή του ALPHA, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο, αλλού κατέληξε.

Ανέφερε αρχικά πως είναι η πρώτη φορά που συμφωνεί με τα λεγόμενα του διάσημου τράπερ, ωστόσο θεωρεί πως δεν τα εκφράζει με σωστό τρόπο και δεν μιλάει σωστά ελληνικά (γεγονός για το οποίο απολογήθηκε νωρίτερα και η Κατερίνα Καινούργιου). Έτσι, κατέληξε να κατακεραυνώνει την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μιλάει ελληνικά, αγγλικά και κυπριακά μαζί, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στους τηλεθεατές του My Style Rocks.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Εάν μίλαγα θα ήταν η πρώτη φορά που θα είχα κοινές απόψεις με τον Light, όχι σε όλα, σε μια σειρά πράγματα τα οποία τα εκφράζει με τον πιο συγχυσμένο τρόπο. Εκτός των απόψεων που είναι υπερτοξικές για την ελληνική μουσική έχουμε και ένα άλλο σύμπτωμα στην ελληνική τηλεόραση, την παντελή κατάλυση της ελληνικής γλώσσας. Έχω τη Χατζηπαντελή, η οποία μιλάει τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Κυπριακά και Αγγλικά και, πιστέψτε με, κανείς Έλληνας, Κύπριος ή Άγγλος δεν την καταλαβαίνει. Είναι τρομερό. Η κυρία Χατζηπαντελή είναι επιθεωρησιακό νούμερο!», επισήμανε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την "έκραξε"

Λίγο μετά την πρεμιέρα του διαγωνισμού μόδας, ο παρουσιαστής είχε αναφέρει για εκείνη ξανά: «Μπορώ να πω για τη Χατζηπαντελή; Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ άλλο επεισόδιο. Δεν αντέχεται. Δεν είναι το θέμα αν δεν καταλαβαίνω λέξη με αυτό τα ελληνο-κυπριακό-αμερικάνικα της, δεν αντέχεται και η συμπεριφορά της. Είναι έτοιμη να βρίσει, χωρίς περιεχόμενο. Συγγνώμη. Μου κάνατε πλάκα που το έβλεπα. Δεν την έχουν βάλει, είναι δικό της μπαϊράκι, αλλά είναι ένα πράγμα απωθητικό για τον κόσμο, θα το δείτε. Την πρώτη βδομάδα μπορεί να κάνει εντύπωση αλλά όταν έρθουν τα στερνά τα άλλα… Δεν είναι δύσκολη ζώνη! Είναι αυθαίρετη με κακή γλώσσα και κακή συμπεριφορά. Στο GNTM ήταν σαν αλατοπίπερο εδώ όμως βγαίνει κάθε παίκτρια και έχει το 1/3 του ανύπαρκτου λόγου».

Δείτε επίσης: «Όση σχέση έχει με τη μόδα άλλο τόσο έχω εγώ με την αστροφυσική» - Χαμός στο Mega Καλημέρα με τα σχόλια για την Σοφία Χατζηπαντελή