Με μακρύ γκρι παλτό: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο θέατρο

Η εμφάνιση που ζηλέψαμε...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα κρύα και όλοι προσπαθούμε να ντυνόμαστε ζεστά, αλλά και στυλάτα. Το μόνο σίγουρο είναι, πως η Αθηνά Οικονομάκου και το καταφέρνει, αλλά μας δίνει και τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για αυτό.

Λίγες μέρες μετά την ονομαστική εορτή του συζύγου της (δείτε εδώ τις δημόσιες ευχές της) πραγματοποίησε μία δημόσια βραδινή έξοδο μόνη της, στο θέατρο και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο θέατρο

Με ένα γκρι μπλε μακρύ παλτό και ρούχα στις ίδιες αποχρώσεις, και με ένα μαντήλι γύρω από το λαιμό της, το οποίο ήταν στα ίδια χρώματα, αλλά και με τα αξεσουάρ μαύρα κα ασημένια έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οικονομάκου

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου

H νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

«Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο, ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις, έτσι γίνεται και σε αυτή τη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους που ξέρουν τα πάντα για τους άλλους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια. Αξίζει πραγματικά, είναι ότι πιο ωραίο έχω κάνει.

Από άποψη υποκριτικής πέρα από τα πρώτα χρόνια που έχω κάνει πολύ δυνατές σειρές με πολύ δύσκολους ρόλους και ήμουν και πιτσιρίκα, πλέον πιο ώριμη και έμπειρη σε αυτή τη δουλειά, έχω να σου πω ότι έχω ζοριστεί πάρα πολύ.

Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή δεν γίνεται τίποτα... σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Και ας μην μας δείχνει το πλάνο, εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ» ανέφερε αναφορά με την σειρά που πρωταγωνιστεί και τη σχέση της με τους συναδέλφους της μπροστά από την κάμερα.

Η αποκάλυψη για τα παιδιά της

«Στο πρώτο παιδί δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα, βγήκε πιο αβίαστα. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε "παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση". Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος», αποκάλυψε.

Όσον αφορά την οικογένεια της, εξομολογήθηκε: «Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο».

Δείτε το σπίτι που μένουν Μιχόπουλος - Οικονομάκου και έχουν στεγάσει την οικογένεια τους - Φωτογραφίες!

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κάνουν με τον σύζυγό της και τρίτο παιδάκι, είπε πως δεν ξέρει πως θα έρθουν τα πράγματα...