«Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ....» - Οι "άβολες" κοινές δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου

«Φτάνει, φτάνει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ....» - Οι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκαναν ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος, οι οποίοι έδωσαν το παρών στα Madwalk 2023, το βράδυ της Δευτέρα 20/11 (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).

Στις κοινές τους δηλώσεις, οι δύο συνεργάτες, φαίνεται ότι δεν είχαν συνεννοηθεί πολύ καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω... Το ποτήρι, ωστόσο ξεχείλισε όταν οι δημοσιογράφοι έθεσαν την ερώτηση σχετικά με το όσα συνέβησαν με τον Νίκο Αποστολόπουλο και την κόντρα που είχαν.

Οι "άβολες" κοινές δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου

Κονδυλάτος: Είναι ρούχα για καθημερινή χρήση, και σε καθημερινές τιμές, αν μου επιτρέπεται ο όρος. Είναι ρούχα που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πάρει.

Ζούλιας: Μην ορκίζεσαι γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι ειναι αυτή η συλλογή που φέραμε στα MAD.

Κονδυλάτος: Θέλει να μου χαλάσει τις δηλώσεις. Αλλά δεν θα τα καταφέρει. Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ.

Στην ερώτηση για τον Νίκο Αποστολόπουλο ο σχεδιαστής απάντησε: «Το έχουμε αφήσει πίσω, του εύχομαι να είναι καλά, όπως και σε όλους τους ανθρώπους. Έχει λήξει αυτό».

«Φτάνει, φτάνει» είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν θα με αφήσει να μιλήσω σήμερα. Δεν θέλει να το συζητάμε.» είπε από την πελυρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δημόσια απάντηση του Βασίλη Ζούλια στο Νίκο Αποστολόπουλο

«Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν. Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει. Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο. Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας», είχε πει σε ζωντανή εκπομπή αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος πριν μερικές ημέρες για το σχεδιαστή κοσμημάτων και το σχεδιαστή ενδυμάτων.

Ενώ παράλληλα, είχε μιλήσει υποτιμητικά για το δεύτερο και όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή "Super Κατερίνα" λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ματούλας του Κολωνακίου, “δεν άντεχε και δεν ανεχόταν ήταν ο Ζούλιας” και πως κάθε φορά που συνομιλούσαν στο τηλέφωνο εκείνη του μίλαγε με τα χειρότερα λόγια για τον σχεδιαστή. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων όντας συνεργάτης του είχε πάρει το μέρος του Ζούλια και είχε χαρακτηρίσει τον άλλον ως "ψυχολογικά ασταθή", και έτσι άρχισαν όλα.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, πριν μερικές ώρες ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραφε: «Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχώ από κόσμο που λέει λίγα σκουπίδια για μένα...», στα αγγλικά. Με σχόλιο από κάτω «Αυτό...».