«Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση για το "Ρουκ Ζουκ"

«Θέλω να κάνω ένα επετειακό "Ρουκ Ζουκ"»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση για το

Για την εφηβική της ηλικία και για τη σχέση με τον πατέρα της κόρης της, μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 21/11. Η πρώην παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ ποιος είναι ο δάσκαλος) με την Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο παρουσίαζε η ίδια κάποτε.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηλιαρέση για του Ρουκ Ζουκ

«Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφηση. Ως έφηβη ήμουν αγοροκόριτσο και ζωηρή με τη ένοια του παλιόπαιδου. Δεν ήμουν καθόλου θηλυκό. Ήμουν το κορίτσι που έπρεπε να "κάνει πόλεμο’" και να με διεκδικήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει τόσο πολύ το "άθλημα – σεξάκι’"; Στα 20 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή και συνειδητά.»

«Τυχαίνει να με φλερτάρουν στις ταράτσες που ανεβαίνω με τον γερανό για να σώσω γάτες, αλλά δεν τους συναντώ μετά.Η Σοφίνα ήταν του ροζ και της νεραΐδας, όχι σαν εμένα. Η σχέση μας με τον πατέρα της Σοφίνας είναι πλέον υποστηρικτική. Τον αγαπώ γιατί προσέχει το παιδί μου και αυτό είναι πολύ συμαντικό» (δείτε εδώ τι είχε πει για το διαζύγιο της).

«Δεν με ενδιαφέρει να βγω, τώρα να κάνω το ‘Ρουκ Ζουκ που είναι επιτυχημένο, να βγω να κάνω τι; Τον αντικαταστάτη του παρουσιαστή;» ανέφερε σχετικά με το τηλεπαινίδι.

«Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ γιατί 1 μήνα πριν είχα πάει να πάρω τα δικαιώματα αλλά δεν πρόλαβα. Θέλω να κάνω ένα επετειακό, με ανθρώπους που είχαν παίξει σε αυτό που παρουσίαζα. Οι παλαιοί το αγαπούν γιατί τους θυμίζει τα νοιάτα τους».

Δείτε εδώ το βίντεο:

"Κόλαφος" η Μαίρη Μηλιαρέση για τα πρόσωπα της τηλεόρασης

«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ. Αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει, ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στο χαβαλέ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ρουκ Ζουκ έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο Mega απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αλλά θα έπρεπε να λείπω όλη μέρα και δεν ήθελα να αφήνω το μωρό. Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση και κάνουν γιατί έχουν κολλητάρια μέσα. Το έγραψες αυτό; Αυτό παθαίνεις όταν παίρνεις φόρα και μιλάς πολύ».