Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Μικέλε Μορόνε μετά την εμφάνισή του στο Madwalk

Ξετρελαμένος ο γυναικείος πληθυσμός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο το μεγαλύτερο show μόδας στην Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο. Ο λόγος, φυσικά, για το Madwalk 2023 (δείτε εδώ τα highlights). Εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά ο Ιταλός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας "365 μέρες", Μικέλε Μόρόνε, πραγματοποιώντας στην πασαρέλα το δικό του act.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στο κοινό μιλώντας στα ελληνικά και στη συνέχεια ερμήνευσε το κομμάτι "Sweet Dreams" ξεσηκώνοντας το πλήθος που περίμενε πώς και πώς να τον δει από κοντά. Μπορεί να μην παραχώρησε καμία συνέντευξη, ωστόσο θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ο σταρ του Netflix αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Ένα αγόρι μου ζήτησε να...»

Η ανάρτηση του Μικέλε Μορόνε μία μέρα μετά την εμφάνισή του στο Madwalk

«Ήταν απλά όμορφα! Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου και ευχαριστώ το @madwalk για το υπέροχο σόου!!», σημείωσε χαρακτηριστικά, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και σχόλια από τα πρώτα λεπτά.

Λίγα λόγια για τον Ιταλό star

Ο Morrone γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1990 στο Reggio Calabria της Ιταλίας.Είναι το μικρότερο από τέσσερα παιδιά και έχει τρεις μεγαλύτερες αδερφές. Ο πατέρας του εργαζόταν ως οικοδόμος και πέθανε το 2003 όταν ο Morrone ήταν 12 ετών. Η μητέρα του, Angela, μοδίστρα, και ο πατέρας του, Natale ήταν και οι δύο από το Bitonto, αλλά μετακόμισαν στο Melegnano όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά για να βρουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης

Ο Morrone αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε μια ταινία Χάρι Πότερ σε ηλικία 11 ετών. Άρχισε να παίζει σε ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο στο γυμνάσιο του.

Ο Morrone επανέλαβε την πρώτη του χρονιά στο Λύκειο αφού τον κράτησαν πίσω για κακή συμπεριφορά. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματική υποκριτική σε ένα θέατρο στην πόλη της Παβίας, στο Teatro Fraschini di Pavia.