Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χρονιά αποφάσεων για τον Mr 2Night - To "εμπόδιο" στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χρονιά αποφάσεων για τον Mr 2Night - To

Κρίσιμοι θα είναι οι επόμενοι μήνες για το επαγγελματικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς λήγει το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ΑΝΤ1 και ακόμα δεν θεωρείται σίγουρη η παραμονή του στο κανάλι, παρά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το βραδινό «The 2Night Show».

Το «εμπόδιο» στην ανανέωση του συμβολαίου του δεν είναι άλλο από την αρκετά δελεαστική πρόταση που του έχει γίνει από το MEGA. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παρουσιαστή, όπου πέρα από τα διαδικαστικά, του έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους και του έχουν δείξει με διάφορους τρόπους πόσο πιστεύουν στην αξία του.

Η απάντηση του Αρναούτογλου στις πιέσεις του MEGA

Γρηγόρης Αρναούτογλου 2night show

Από την πλευρά του και ο Γρηγόρης δεν μένει ασυγκίνητος, αφού στο MEGA έχει γράψει τη δική του ιστορία με την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί» και το σόου «Πιο πολύ την Κυριακή» και δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε κάτι αντίστοιχο. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις προτάσεις που του έχουν γίνει δεν βρίσκεται απαραίτητα ένα πρωινό ή βραδινό μαγκαζίνο αλλά διάφορα concepts απ' τα οποία και θα μπορεί να επιλέξει. Χώρος υπάρχει, καθώς το κανάλι θέλει να ενισχύσει το πρόγραμμά του από τη νέα χρονιά, ειδικά στην περίπτωση που θα αποχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας.

Την ίδια στιγμή ωστόσο παραμένει πιστός στον σταθμό που τον φιλοξενεί την τελευταία δεκαετία, και είναι σίγουρο πως πριν αποφασίσει οτιδήποτε, θα συζητήσει με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για τον ρόλο που πρόκειται να έχει. Όπως μας μεταφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του παρουσιαστή, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι, αλλά στη συνάντηση που θα γίνει μέσα στο προσεχές διάστημα, πρόκειται να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Γνωρίζει ότι έχει προσφέρει, γι' αυτό πλέον δεν κρύβει λόγια, όταν νιώθει αδικημένος. Οι δηλώσεις του για το «κόψιμο» του «Εκατομμυριούχου» ήταν μόνο ένα δείγμα (δείτε εδώ τι δήλωσε). Πάντως ένα δυνατό διαπραγματευτικό «χαρτί» στα χέρια του Γρηγόρη είναι ότι μέχρι σήμερα έχει φέρει εις πέρας κάθε «αποστολή» που του έχουν αναθέσει, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αξία του. Μένει μόνο να δούμε από ποιο κανάλι θα συνεχίσει να την μεταδίδει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The 2night show: Και οι δύο από τον χώρο του θεάτρου - Οι σημερινοί 16/1 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Κέρδισε την κορυφή με το σπαθί του

«Για πολλά χρόνια έκανα...» - Το άγνωστο παρελθόν της Πολυξένης από τη σειρά του ΑΝΤ1 η Μάγισσα

The 2night Show: Εκείνη από τη Μάγισσα κι εκείνος από τις πίστες - Οι αποψινοί (11/12) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night show: Άναυδος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών, ερχόντουσαν οι φίλοι μου και παίζαμε»

Νίκος Αναστόπουλος: «Μια ημέρα ξύπνησα και...» - Ο απίστευτος λόγος που ο θρυλικός ''Μουστάκιας'' ξύρισε το μουτσάκι του

«Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα» - Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την "μάχη" με τα κιλά

Με τούρτα καρδιά και κόκκινα τριαντάφυλλα - Η γλυκιά έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούγλου στη Νάνσυ Αντωνίου