«Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Άσπας για τον MadClip

«Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα συμβούν όλα αυτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Άσπας για τον MadClip

Η Άσπα Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 το μεσημέρι της Τρίτης 21/11. Η τραγουδίστρια που είχε τρομερή επιτυχία τα τελευταία δυο χρόνια, μίλησε για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του αδερφού της.

Ο Mad Clip σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, αφότου έστριψε με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, όταν έφτασε στην ευθεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Ως αποτέλεσμα συνετρίβη σε έναν από τους στύλους φωτισμού της κεντρικής νησίδας και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Κατά τη διάρκεια της κηδείας προκλήθηκαν φθορές σε τάφους του νεκροταφείου από τους παρευρισκόμενους. Ακόμη και 2 χρόνια μετά ωστόσο, άγνωστοι βανδάλισαν τον τάφο του.

Η εξομολόγηση της Άσπας για τον MadClip

«Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα συμβούν όλα αυτά και μάλιστα τόσο γρήγορα, νιώθω πολύ ευλογημένη και ζω αυτό το ταξίδι όσο μπορώ, το ευχαριστιέμαι. Ο στόχος μου είναι να το πάω σιγά - σιγά προς το λαϊκό, γιατί το αγαπώ πολύ», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη της.

«Ο αδερφός μου είχε δική του προσωπικότητα, ξεχώριζε παρά πολύ και στη μουσική του ήταν αυθεντικός, γι’ αυτό και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και ακόμα αγαπιέται», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Χαμός 2 χρόνια μετά το θάνατο του στο σημείο του τροχαίου - Κόσμος και καπνογόνα έκλεισαν τον δρόμο

Για να εξομολογηθεί σε άλλο σημείο: «Δεν με πρόλαβε, όταν ξεκίνησα είχε γίνει και το τραγικό συμβάν. Δεν το ευχαριστήθηκα 100%, ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα, είναι μισή χαρά. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου, να μην παρεκκλίνω από τις ηθικές μου αξίες ούτε από τα πιστεύω μου».

«Θα ευχόμουν να έχω πάντα την υγεία μου... δεν ξέρω πώς θα ακουστεί αλλά θέλω να έχω πάντα τους κοντινούς μου ανθρώπους, να μην τους χάσω. Για μένα είναι το πιο σημαντικό, όλα τα υπόλοιπα έρχονται με δουλειά», αποκάλυψε.