«Είχες την "μαγκιά" να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί...» - Ξέσπασε η Καίτη Φίνου μετά την εισαγωγή του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

Οι δυο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί νοσηλεύεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο σπουδαίος ηθοποιός έκανε εισαγωγή έπειτα από δική του απόφαση, καθώς συνειδητοποίησε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις, έπειτα από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η κατάσταση του έφτασε σε αυτό το σημείο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στην Αθήνα. «Όλα είναι προς κατεδάφιση. Πρέπει να γκρεμιστούν, γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση, και έχουν βγάλει το σπίτι μου στην Αθήνα σε πλειστηριασμό. Αφού γκρεμιστούν όλα, θα πρέπει και να πληρώσω. Εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, έχω αγοράσει κανονικά την ιδιοκτησία, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν, πως ήταν δασικό, το οποίο τοκίζεται», είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του - δείτε την όλη εδώ.

Το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Η Καίτη Φίνου με την οποία συνεργάστηκαν στο παρελθόν και είχαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, ξέσπασε με δυο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Δίπλα στο κύμα, με εκκλησάκι, χτισμένο με ανακυκλωμένα υλικά - Αυτό είναι το σπίτι αιτία, για να κινδυνεύει να χάσει ο Σταμάτης Γαρδέλης την πρώτη του κατοικία

«Τι να πω για την φώτο... Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα... γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι... πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta story της.

Καίτη Φίνου Σταμάτης Γαρδέλης

«Μπράβο Σταμάτη.
Και το λέω γιατί είχες την " μαγκιά" να κλείσεις τ'αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιατρων,τρελοκομείων και να πάς μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία.
Σε περιμένουμε να επιστρέψεις....
*Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολύ αγάπη!», έγραψε στη συνέχεια σε κανονικά ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της.