«Έλεγα να μην την παντρευτεί! Τον είχε σαν ζητιάνο! Εμένα μου είχε...» - Σοκάρουν τα αδέρφια του άντρα της Ελένης Καριολάκη

«Στο σπίτι δεν έχουμε μπει καθόλου όλα τα χρόνια που ήταν μαζί της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έλεγα να μην την παντρευτεί! Τον είχε σαν ζητιάνο! Εμένα μου είχε...» - Σοκάρουν τα αδέρφια του άντρα της Ελένης Καριολάκη

Τεράστιο σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το θάνατο της Ελένης Καριολάκη, της γυναίκας που είχε γίνει viral με την συμμετοχή της στο show, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, όταν ήταν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή ο Ηλίας Ψίνακης. Μάλιστα, πολλοί την έλεγαν "μούσα" του.

Εντοπίστηκε νεκρή 4-5 ημέρες μετά το θάνατο της, στο κρεβάτι της. Ο σύζυγός της μάλιστα που έμενε στο ίδιο σπίτι μαζί της, δεν είχε καταλάβει πως πέθανε. Η κατάσταση άλλωστε που επικρατεί στο σπίτι δεν βοηθούσαν να γίνει αντιληπτός ο θάνατος της, καθώς υπήρχαν παντού ακαθαρσίες σκύλων και σκουπίδια - δείτε σοκαριστικές εικόνες από το εσωτερικό του.

Τα αδέρφια του άντρα της Ελένης Καριολάκη, σοκάρουν μιλώντας στην κάμερα

«Έλεγα στον αδερφό μου μην την παντρευτεί. Είχε πάει στην Ανίτα και είχε πάρει μπότες 200 ευρώ. Τον είχε σαν ζητιάνο. Εμένα μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε η αδερφή του.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας, ο σύζυγός της δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το σπίτι. Σήμερα 22/11 θα πάει η πρόνοια. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος για να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς για την κατάσταση.

Από την άλλη ο αδερφός του, που ήταν εκείνος που την εντόπισε νεκρή, είπε: «Εμείς μέσα στο σπίτι δεν μπαίνουμε. Δεν έχουμε μπει καθόλου όλα τα χρόνια που ήταν με την Ελένη. Μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι πεθαμένη. Την είδα νεκρή. Κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό κρεβάτι και δωμάτιο. Από ότι είπε η γειτονιά, έλεγα τα δικά της. Πήγαμε με την αδερφή μου για να πληρώσουμε για την κηδεία και δεν είχε χρήματα. Την πήρε η αδερφή της και η κηδεία έγινε στο Αίγιο».

Επίσης ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το σώμα της και συγκεκριμένα τα δάχτυλα της ήταν δαγκωμένα.