«Δεν το ήξερα από εσένα το μαθαίνω! Στεναχωρήθηκα...» - Η αντίδραση του Νικόλα Ράπτη όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της Ελένης Καριολάκη

Ήταν παρουσιαστής του Ελλάδα έχεις ταλέντο, όταν είχε πάρει μέρος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν το ήξερα από εσένα το μαθαίνω! Στεναχωρήθηκα...» - Η αντίδραση του Νικόλα Ράπτη όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της Ελένης Καριολάκη

Τον Νικόλα Ράπτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον ρώτησε για τον θάνατο της Ελένης Καριολάκη, που έγινε γνωστός χθες 21/11 και προκάλεσε μεγάλο σοκ, λόγω της κατάστασης που εντοπίστηκε το σώμα της, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει πως ήταν νεκρή για 5 ημέρες.

Ο παρουσιαστής πληροφορήθηκε πρώτη φορά την είδηση από την δημοσιογράφο του σταθμού, με το σοκ του να είναι μεγάλο, αφού δεν περίμενε πως θα μάθαινε για κάτι τόσο δυσάρεστο.

Οι δηλώσεις του Ράπτη για την Καριολάκη

«Από εσένα το μαθαίνω! Είναι πολύ στενάχωρο που έφυγε από την ζωή η Ελένη. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα τώρα. Πολύ δυσάρεστο. Κάθε χρόνο ερχόταν για την εμπειρία και πάντα ήταν ευχάριστη. Ήταν μεγάλη χαρά που είχε έρθει, το είχαμε κάνει (αυτό με την κορδέλα) για να χαρεί», ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης.

«Δεν μου είχε αναφέρει κάποιο παράπονο», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του συζύγου της

Η πρώην παίκτρια του Ελλάδα έχεις ταλέντο, που πολλοί τότε την αποκαλούσαν "μούσα του Ηλία Ψινάκη" πέθανε στο κρεβάτι της με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως "έφυγε" από φυσιολογικά αίτια. Βέβαια, "φως" θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το σπίτι μάλιστα που έμεναν ήταν σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση και το υγειονομικό. Παντού υπήρχαν ακαθαρσίες από τα σκυλιά τους που δεν έβγαζαν από το σπίτι, ενώ τα κακοποιούσαν, σκουπίδια και βρώμικα ρούχα - δείτε εικόνες από το εσωτερικό του.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.