Με φούτερ και τζιν: Το casual outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο γήπεδο

Πανηγύρισε!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν λίγες ημέρες, η αγαπημένη παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση συντροφιά με το σύζυγό της, το δημοφιλή δικηγόρο, Θέμη Σοφό, και προκάλεσε τις εντυπώσεις μας με το υπέροχο στυλ της (δείτε εδώ τι φόρεσε). Χθες, Τρίτη 21 Νοεμβρίου έκανε κάτι αντίστοιχο, αφού επέλεξε να παρευρεθεί στο γήπεδο "OPAP Arena", για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Το παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 2 - 2, κάτι που σημαίνει, πως η εθνική είναι έτοιμη να προετοιμαστεί για το Euro, αλλά και να κάνει το κοινό να πανηγυρίσει με το αποτέλεσμα της κρίσιμης αναμέτρησης, υποδηλώνοντας, πως η ομάδα είναι πολύ κοντά σε παλαιότερες λαμπερές ημέρες. Φυσικά, η παρουσιάστρια ήταν κι εκείνη μία από αυτούς που γιόρτασε το γεγονός.

Το στυλάτο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο γήπεδο

Η παρουσιάστρια επέλεξε να ντυθεί πολύ απλά και να κάνει ένα πολύ σπορ outfit. Φόρεσε ένα γκρι πουλοβεράκι, με ένα ανοιχτό μπλε τζιν και λιγοστά ασημένια κοσμήματα, δηλαδή ένα βραχιόλι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μερικά δαχτυλίδια. Παρά το casual σύνολό της και το ελάχιστο μακιγιάζ της ήταν πανέμορφη και λαμπερή, κλέβοντας τις εντυπώσεις και κάνοντας όλους να παραμιλούν με την ομορφιά της.

«Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε οικογενειακά τον αγώνα Ελλάδας-Γαλλίας.

Μοναδική εμπειρία! Μπράβο Ελλάδα μας!

ΥΓ: Οι πανηγυρισμοί και τα ουρλιαχτά που ακούτε- ανάμεσα τους και το δικό μου -είναι στο δεύτερο γκολ», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε με στιγμιότυπα από τον αγώνα, τα οποία δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις κάμερες για τις στυλιστικές της επιλογές

Σε έξοδο που πραγματοποίησε, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσφατα παραχώρησε δηλώσεις, που αφορούν τις κόρες της, στις τηλεοπτικές κάμερες , οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" του Mega.

«Οι κόρες μου έχουν άποψη για τα ντυσίματα μου. Ιδίως, όπου έχει παγιέτα, στραφταλιζέ, λαμπερό και έτσι ιδιαίτερα υφάσματα, τους αρέσουν πάρα πολύ. Δεν μπορούν να καταλάβουν, γιατί σε μία βραδινή έξοδο, μπορεί να βάλω παντελόνι. Η μαμά δε βάζει ένα φουστάνι, τους λέω δεν είναι παιδικό πάρτι, αλλά γενικώς τους αρέσουν αυτά, που αρέσουν στα παιδιά. Η μία μου λέει ωραίο φόρεμα, και η άλλη μου λέει να σε περιμένω θα αργήσεις;», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε εδώ πώς το σχολίασε η Ελεωνόρα Μελέτη τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή