Θρίλερ με την υπόθεση της Ελένης Καριολάκη - Τι γράφει το πιστοποιητικό θανάτου της

Μυστήριο με την απώλεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ με την υπόθεση της Ελένης Καριολάκη - Τι γράφει το πιστοποιητικό θανάτου της

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της Ελένης Καριολάκη. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της έπειτα από 5 ημέρες, την ώρα που ο σύζυγός της που έμενε στο δίπλα δωμάτιο δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. Οι εικόνες μέσα από το σπίτι που ζούσαν είναι σοκαριστικές, αφού όπως έγινε γνωστό υπήρχαν ακαθαρσίες σκύλων ενός μήνα.

Σήμερα 22/11 στην οικία θα πάνε οι υγειονομικές αρχές και εταιρεία καθαρισμού του Δήμου για να απολυμανθεί ο χώρος και να μπορέσει να ζήσει ο σύζυγός της. Μέχρι τότε πρέπει να βρεθεί άλλο σπίτι για να μείνει.

Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου της

Από την άλλη μεγάλο μυστήριο επικρατεί με τα αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό τα αίτια είναι απροσδιόριστα. "Φως" στην υπόθεση θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση.

Σοκάρουν τα αδέρφια του άντρα της

«Έλεγα στον αδερφό μου μην την παντρευτεί. Είχε πάει στην Ανίτα και είχε πάρει μπότες 200 ευρώ. Τον είχε σαν ζητιάνο. Εμένα μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε η αδερφή του.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας, ο σύζυγός της δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το σπίτι. Σήμερα 22/11 θα πάει η πρόνοια. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος για να στείλει κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς για την κατάσταση.

Από την άλλη ο αδερφός του, που ήταν εκείνος που την εντόπισε νεκρή, είπε: «Εμείς μέσα στο σπίτι δεν μπαίνουμε. Δεν έχουμε μπει καθόλου όλα τα χρόνια που ήταν με την Ελένη. Μου είπε ο αδερφός μου ότι είναι πεθαμένη. Την είδα νεκρή. Κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό κρεβάτι και δωμάτιο. Από ότι είπε η γειτονιά, έλεγα τα δικά της. Πήγαμε με την αδερφή μου για να πληρώσουμε για την κηδεία και δεν είχε χρήματα. Την πήρε η αδερφή της και η κηδεία έγινε στο Αίγιο».

Επίσης ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το σώμα της και συγκεκριμένα τα δάχτυλα της ήταν δαγκωμένα.