«Θυμάμαι, ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω,είχα πάρει και μία αγωγή...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στο "Πάμε Δανάη" για το θάνατο που τη στιγμάτισε

«Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Θυμάμαι, ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω,είχα πάρει και μία αγωγή...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα στο

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της (δείτε εδώ οπτικοακουστικό υλικό και πόσο χρονών είναι) για μία περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η συζήτηση γύρω από το θέμα ξεκίνησε με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στο "Στούντιο 4" (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την υγεία της

«Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, μόνο στην ενήλικη ζωή μου, όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα. Μόλις το έμαθα, ενώ τον είχα αφήσει για μερικά λεπτά μετά από αρκετό καιρό, δεν είχα αφήσει το χέρι του. Μόλις γυρίζω, είχε κλείσει η πόρτα και μου είπανε μην περάσετε, εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί. Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες. Τον πρώτο καιρό είχα περάσει πολύ άσχημα.

Θυμάμαι, ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, είχα ειδικές σακούλες και είχα πάρει και μία αγωγή. Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου και η μαμά μου, κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο και χωρίς να με πιέζουν, Μου λέγανε, ότι δεν έχεις τίποτα, καταλάβαιναν τον πόνο μου, και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω. Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο κρίση πανικού, ήταν κι άλλα πράγματα», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός.