Ρομαντικό δείπνο σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων - Η καντάδα με βιολί στην Τζόρτζια Σιακαβάρα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Παίρνουν και δίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στα προσωπικά τους με το ζευγάρι να είναι πολύ ερωτευμένο κάτι, που δεν κρύβεται σε καμία περίπτωση πια!

Ο γάμος είναι κάτι, που θα έρθει πολύ σύντομα (δείτε εδώ), ωστόσο για την ώρα το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές με τις βραδινές εξόδους τους σε εστιατόρια να δίνουν και να παίρνουν, όπως η πρόσφατή τους στα Εξάρχεια.

Η νέα βόλτα του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζώρτζια Σιακαβάρα

Πιο αναλυτικά, μέσα από βίντεο, που εξασφάλισαν τα Parapolitika.gr βλέπουμε την έξοδο της Σιακαβάρα με τον Πλεύρη σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων με τον δικηγόρο να κάνει καντάδα στην καλή του μέσα από μια μουσικό, που έπαιζε βιολί.

«Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια»

Την Τρίτη (7/11) είδαμε όσα είπε το ζεύγος στην κάμερα του Πρωινού, που ανέμενε έξω από ένα μαγαζί εστίασης, στο οποίο είχαν πάει για να απολαύσουν το πρωινό τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση του πατέρα του).

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον κύριο Πλεύρη για το ταξίδι ''αστραπή'', που έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα στην Αίγινα με εκείνον να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καθώς υπονοήθηκε, πως πήγαν σε κάποια εκκλησία για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Πότε πήγαμε στην Αίγινα; Έχω χρόνια να πάω στην Αίγινα. Πήγα στον Άγιο Παχούμιο. Τι επισημοποίηση κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού; Εγκαινιάσαμε το μοναστήρι; Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;

Είναι χαριτωμένη η δημοσιογράφος! Πόσο χρονών είσαι; Να βρεις ένας 65 ετών, ό,τι πρέπει θα είναι! Πάμε στο γραφείο μου, που εκτός από το γραφείο μου έχουμε και ένα δωμάτιο....

Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.