«Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο...» - H πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση του παιδιού του

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους ζουν, η Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου αφού πριν από λίγες μόνο ώρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, μετά από 2 χρόνια μετά τον ονειρικό τους γάμου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο μαιευτήρας της ηθοποιού είχε αναφέρει: «Χθες γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό και όλα ήταν μια χαρά. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο, ο πατέρας σαφώς και ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι μαζί» (δείτε εδώ το βίντεο).

H πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση του παιδιού του

«Δεν το περίμενα να υπάρχει τόση καλοσύνη μαζεμένη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις ευχές σας στη μέρα της χαράς μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Προτιμώ να το αφήσω απερίγραπτο» γράφει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Instagram@ papageorgiou_g81

Τα σχόλια στο Πρωινό Σουσού για την στάση του έξω από το μαιευτήριο

«Πες ευχαριστώ, ευχαριστώ, ένα ευχαριστώ παιδιά, ένα ευχαριστώ δηλαδή έλεος! Έλα τώρα, για μένα είναι σοκαριστικό αυτό. Σου λέει κάποιος να σου ζήσει, πες ευχαριστώ και συνέχισε. Παιδιά, ακόμα και αυτό το δικαιολογείτε; Δεν τον δικαιολογώ εγώ, συγγνώμη. Αυτό είναι ανθρώπινο, θέλω το ανθρώπινο, να γυρίσεις να πεις στη ρεπόρτερ ένα ευχαριστώ», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Μπορεί να μην άκουσε, γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Ένα ευχαριστώ στη ρεπόρτερ, που περιμένει τόση ώρα εκεί, να το πούμε», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.