«Ήμουν στον τοκετό, απλά η στιγμή είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για την γέννηση του γιου του

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή απέφυγε δημοσιογράφο έξω από το μαιευτήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, με την Δανάη Μιχαλάκη το την Τρίτη 21/11 να φέρνει στον κόσμο το παιδάκι τους. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα τους, περίπου δυο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους στην Σύρο (δείτε φωτογραφίες).

Ο ηθοποιός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει. Παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την στάση του απέναντι στη δημοσιογράφο που βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του ευχόταν για το μωράκι του, εκείνος φαινόταν να την αγνοεί πηγαίνοντας προς άλλη κατεύθυνση και μιλώντας στο τηλέφωνο - δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα τρυφερά λόγια του Παπαγεωργίου για την Μιχαλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είχε εξομολογηθεί:

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη».

«Το κομμάτι της δημοσιότητας ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτός που ήμουν και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη. Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν, όμως, με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά, αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», δήλωσε έπειτα.