«Δεν είχε απευθυνθεί ποτέ σε εμάς» - «Μου είπε ότι τώρα είναι...»: Αποκαλύψεις για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί

Τι λένε ηθοποιοί που τον επισκέπτονται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ρεπορτάζ σχετικά με τον Σταμάτη Γαρδέλη πρόβαλλε σήμερα Πέμπτη 23/11 η εκπομπή Super Κατερίνα, με ηθοποιούς που επικοινώνησαν μαζί του, αλλά και άλλους που θέλουν να τον επισκεφθούν για να τον βοηθήσουν, να μιλάνε στο δημοσιογράφο για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να έχει αυτοκτονικές τάσεις έπειτα από έντονη πίεση λόγω οικονομικών δυσκολιών που έχει εξαιτίας του οικοπέδου στο Πόρτο Γερμενό - δείτε εικόνες.

Από την περασμένη εβδομάδα νοσηλεύεται στο Δαφνί, θέλοντας να ξεπεράσει την ψυχολογική πίεση που δέχεται, με τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό του, και ηθοποιούς να τον επισκέπτονται θέλοντας να τον βοηθήσουν.

Οι αποκαλύψεις για τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Όχι δεν είχε απευθυνθεί ποτέ σε εμάς. Θα πάρω τηλέφωνο εγώ, αν μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του και αν δεν μπορέσω, θα πάω να τον δω εγώ η ίδια. Αστειεύεσαι; Αυτά δεν συζητιούνται. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θεωρούν ότι τους ηθοποιούς τους έχουν λίγο παραπεταμένους, ότι θα έπρεπε το υπουργείο πολιτισμού να κάνει κάτι…Υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού να έρθουν να απευθυνθούν, να μας πούνε τα προβλήματά τους και εμείς όσα μπορούμε θα τα λύσουμε», ανέφερε η Άννα Φόνσου - δείτε νέα φωτογραφία του από την ψυχιατρική κλινική.

Η Γιούλη Ζήκου αποκάλυψε: «Σοκαρίστηκα με αυτό που περνάει ο Σταμάτης. Με πονάει πολύ βαθιά Αυτό το διάσημα δούλευα ένα θεατρικό και σε έναν ρόλο για τον Σταμάτη που λέγεται "Ο τρόφιμος". Όταν έμαθα ότι είναι μέσα, σοκαρίστηκα. Του το είπα. Μου είπε ότι είναι καλά τώρα μέσα. Του είπα ότι είμαι σοκαρισμένη γιατί σκέφτηκα ότι αυτό που έγραψα είναι καρμικό. Και μου είπε και ο ίδιος ναι είναι καρμικό. Δεν θα ζητούσε βοήθεια και το ότι ζήτησε, με έκανε να καταλάβω πόσο τρομακτικά πιεσμένος ήταν για να το κάνει. Το σπίτι ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ξέρεις τι είναι να χτίζεις με τα χέρια σου ένα σπίτι, να σου λένε είναι αυθαίρετο, να το νομιμοποιείς και να σου λένε μετά είναι σε δασική περιοχή, να κάνεις δικαστήριο να αθωώνεσαι και οι υπηρεσίες να μην μπορούν να συνεννοηθούν και να ανεβαίνουν τα πρόστιμα

«Ο Σταμάτης το ότι έφτασε στο σημείο να κάνει τόσο μεγάλες καλλιτεχνικές εκπτώσεις, να πηγαίνει σε ριάλιτι που ξέρω ότι μέσα του δεν τα εκτιμάει, ώστε να πάρει χρήματα για πληρώσει τα πρόστιμα δεν είναι μια τεράστια πίεση;», συμπλήρωσε.