«Έχει κάτι πλάτες, στήθια! Άμα δει ο Τριαντάφυλλος από κοντά τον Βασάλο...» - Η ''πληρωμένη'' απάντηση του Γιώργου Κόρομι στον τραγουδιστή

Πήρε θέση ο πρώην παίκτης survivor

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (23/11) με τον πρώην παίκτη Survivor να μιλάει αρχικά για την πρόταση γάμου στη σύντροφό του (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια ο παίκτης αναφέρθηκε στο όνομα του Τριαντάφυλλου μετά από σχετική ερώτηση αποκαλύπτοντας ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους (δείτε εδώ την κόντρα τους). Όπως τόνισε, ο Κόρομι έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω του.

Αναφορικά, ωστόσο με την όλο νόημα ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο πήρε θέση ο Γιώργος Κόρομι τονίζοντας, πως αν ο τραγουδιστής δει μπροστά του τον γυμναστή θα τρομάξει.

Το όλο νόημα σχόλιο του Γιώργο Κόρομι για τον Τριαντάφυλλο

«Εμείς με τον Τριαντάφυλλο με το, που τελείωσε το Survivor μετά απλά δεν ξαναμιλήσαμε, δεν είχαμε να συνεχίσουμε τη σύγκρουση, τις διαφωνίες και αυτά. Είπαμε και οι δύο σαν μεγάλοι άνθρωποι, ότι δεν ταιριάζουμε και το κόψαμε εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε τώρα σαν παιδάκι από έξω, τελείωσε. Άμα δει ο Τριαντάφυλλος από κοντά τον Βασάλο είναι τεράστιος, έχει κάτι πλάτες, στήθια, άμα τον δει δίπλα του θα του πει; Για να δούμε!», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

"Tο είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο"

Ο Γιώργος Κόρομι μετά το τέλος του Survivor έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Love it και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός.

Από τις κύριες ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και η κίνησή του να μην του δώσει φαγητό.

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο», είπε πει ο Κόρομι.