Ενώπιος Ενωπίω: Το ζευγάρι ηθοποιών που είναι καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σήμερα, Πέμπτη 23/11

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Facebook/  Ενώπιος Ενωπίω
Facebook/ Ενώπιος Ενωπίω

Για ακόμα μία φορά, ένα πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα είναι καλεσμένο στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Και θα μιλήσουν για όλους και για όλα στον παρουσιαστή της εκπομπής, τον αγαπημένο δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου. Πρόκειται μάλιστα, για ένα ζευγάρι που έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στη θεατρική σκηνή της χώρας, αλλά και τη μικρή οθόνη.

Το ζευγάρι ηθοποιών που θα είναι καλεσμένο στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Το ζευγάρι των ηθοποιών ξετυλίγει το νήμα της προσωπικής και καλλιτεχνικής διαδρομής του, συνομιλώντας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο ηθοποιός και λύγισε).

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μιλούν για τα 35 χρόνια της κοινής τους πορείας, στη ζωή και το σανίδι.

Κυριακίδης Βλαδίμηρος σύζυγος
NDP

Ο κεραυνοβόλος έρωτας στα σκαλιά του θεάτρου, η καταξίωση, οι τηλεοπτικοί ρόλοι που αγαπήθηκαν, αλλά και οι αποτυχίες.

Κυριάρχησε ποτέ ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους;

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αυτό είναι το μυστικό που κρατά ζωντανή τη σχέση τους

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" παραχώρησαν παλαιότερα, συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη με αφορμή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν, όπου λεγόταν «Παγίδα».

Το γνωστό ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση τους καθώς έχουν κλείσει 33 χρόνια κοινής πορείας. Οι ίδιοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε μαζί 33 χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά, το μαθαίνεις βήμα βήμα.

Δε σου χαρίζεται ποτέ η αγάπη. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμίσεις κάτι παρά να το χτίσεις. Πρέπει να μάθουμε να ζητάμε τα δύσκολα στις σχέσεις και όχι τις ευκολίες. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο που καταβάλει κάποιος για να είναι σε μια σχέση. Η ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα, κρύβεται στην καθημερινότητα»

«Η θεατρική παράσταση ‘παγίδα’ που ανεβάζουμε στο θέατρο Ζίνα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εμποτισμένο με αρκετό χιούμορ. Το θέατρο είναι η αντιβίωση σε όλα αυτά που συμβαίνουν, μας χρειάζεται ο κόσμος γιατί στοχεύουμε στην ψυχή και την ανάτασή του». Μάλιστα, παλιότερα είχαν κάνει επίσης δηλώσεις για την σχέση τους.