«Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν...» - Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας για τη θέση Αλεξάνδρου και Βασάλου στην Οδό Ζαρίφη 2

«Όλοι δεν έχουμε δουλειά; Ε, τι σκάμε ρε παιδιά τότε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν...» - Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας για τη θέση Αλεξάνδρου και Βασάλου στην Οδό Ζαρίφη 2

Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε σε βίντεο του πως τον είχαν προσεγγίσει για τη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, δημιουργήθηκε σούσουρο στα τηλεοπτικά πλατό, κι αυτό γιατί προηγείται και η απομάκρυνσή του από το Χαμογέλα και Πάλι, λόγω χαμηλού μπάτζετ, το οποίο όμως αρκεί για την επιστροφή του πρώτου (δείτε εδώ το βίντεο).

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 23/11, η οποία ξεκαθάρισε τι πραγματικά συνέβη, εάν πραγματοποιήθηκαν ραντεβού με τον personal trainer και την παραγωγή και ποια είναι η σχέση της με τους δύο άντρες γενικότερα.

Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας για τον Βασάλο και τον Αλεξάνδρου στην Οδό Ζαρίφη 2

«Είπε ο Κωνσταντίνος ότι ήταν να είναι στην Οδό Ζαρίφη 2. Τον υδραυλικό τον έχουμε κλείσει. Έκλεισε στη φίλη μου την Χρηστίδου, αλλιώς έχουμε και ηλεκτρολόγο και πολλές ανάγκες στο σπίτι. Και τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ. Εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενη με την επιλογή του Δημήτρη και που μου λένε πόσο έχει ανοιχτεί ο Δημήτρης. Ο Κωνσταντίνος δίνει μία ξεχωριστή νότα, αλλά νομίζω ότι η παρέα του είναι εκεί. Χαμογέλα και Πάλι.

Στην ευτυχή συγκυρία έτσι είναι, ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει. Εγώ, η αλήθεια είναι, δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή με τον Κωνσταντίνο, δεν είχα κάνει ποτέ ραντεβού. Δεν τον είχα προτείνει, αλλά το να ερχόταν θα ήταν επίσης μία ευτυχής συγκυρία. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη με τον Δημήτρη. Αν μου έλεγαν θα έχεις τον Βασάλο στην εκπομπή, πάλι χαρά θα είχα δεν θα σου πω ψέματα γιατί και με τα δύο παιδιά έχω καλή σχέση. Με τον Δημητράκη ένα τσικ παραπάνω. Όλοι δεν έχουμε δουλειά; Ε, τι σκάμε ρε παιδιά τότε; Εσείς εκεί στην Κατερίνα Καινούργιου έχετε καμία θέση να έρθω εκεί να ησυχάσω;»

Δείτε εδώ την αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.