«Ασχολείται ο ένας με τον άλλον, κάποια πράγματα, όπως...» - Αφοπλιστική η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά

«Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του ρεπορτάζ...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Με αφορμή την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στις χθεσινές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια), αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις, που παραχώρησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, σχολίασαν και άλλοι δημοσιογράφοι, όπως η Φλορίντα Πετρουτσέλι (δείτε εδώ τι σημείωσε).

Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Φαίη Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη

«Μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, γιατί θεωρώ ότι η Ελένη κάνει το σύγχρονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπου ένα λες, δέκα εννοείς. Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του ρεπορτάζ για μένα. όσοι είναι να την καταλάβουν, την καταλαβαίνουν. Επίσης, εγώ θα διαφωνήσω λίγο με τη Φαίη, που αγαπώ πολύ. Με πολύ τρυφερότητα το λέω. Η Φαίη είναι από τους ανθρώπους, που κάνουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάρα πολλά χρόνια. Εγώ νιώθω, ότι πια αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έτσι όπως γινόταν στις εκπομπές, είναι ξεπερασμένο.

Και η ανάγκη κάθε μέρα κάτι να συζητάμε είναι λίγο βαρετό, γιατί πια μπαίνουμε σε κάτι λεπτομέρειες, που δεν αφορούν και τον κόσμο. Ασχολείται ο ένας με τον άλλον, κάποια πράγματα, όπως είπε και η Ελένη, είναι αδύνατα, όπως το να συζητάμε, για το τι θα αποφασιστεί για την επόμενη σεζόν στο πρώτο δίμηνο της φετινής. Γίνεται πολλή κουβέντα για το τίποτα. Θεωρώ, ότι όλο το ρεπορτάζ, δεν έχει να κάνει με πρόσωπα και πράγματα, είναι δέκα πράγματα που συζητάμε και ισχύουν τα εφτά. Τα τρία, όμως, που δεν ισχύουν είναι τα πιο σοβαρά», σχολίασε η γνωστή δημοσιογράφος.