«Είχε ένα συμβόλαιο με το εμπορικό του ΑΝΤ1, που δεν...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης "σπάει" τη σιωπή του για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από "Το Πρωινό"

«Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, οπότε παρακαλάω να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είχε ένα συμβόλαιο με το εμπορικό του ΑΝΤ1, που δεν...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάννα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha Κύπρου, με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το γάμο τους), το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά για τα επαγγελματικά του σχέδια. Ένα, από τα πιο ενδιαφέροντα, όμως στιγμιότυπα της συνέντευξής του ήταν η αποχώρηση της επί χρόνιας συντρόφου του από την εκπομπή "Το Πρωινό".

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Αϊβάζη

«Θα έπρεπε να είναι τρεντ το Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου, είμαστε μαζί 17 χρόνια. Είναι γυναίκα, σύντροφος, ερωμένη, μητέρα. Δε θα μπορούσε να είσαι τόσα με έναν άνθρωπο, αν δε συνυπήρχαν όλα αυτά. Και οι δύο κάνουμε βήματα πίσω, έχουμε μία σχέση, όπου και να τσακωθούμε τώρα σε 5 λεπτά τα βρίσκουμε. Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, οπότε παρακαλάω να με ζηλεύει. Εγώ το παραδέχομαι τη ζηλεύω, αλλά υπάρχει η καλή και η κακή ζήλια. Όταν ψάχνεις το κινητό του άλλου, παραβιάζεις τον προσωπικό του χώρο στον κόσμο του. Πρέπει να υπάρχει προσωπικός χώρος και χρόνος», εξομολογήθηκε για τη σχέση τους.

«Σε παιδική ηλικία είχα περάσει καρκίνο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε εξομολογηθεί για το πρόβλημα της υγείας του). Εντάξει, είναι στενάχωρο. Μάλλον, εκείνη η είδηση ήταν αναπάντεχη. Η καταγωγή μου είναι από την Αθήνα, ενώ οι περισσότεροι λένε, πως είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Έχω μικρασιάτικη καταγωγή. Το ύψος μου είναι 1,87 και η ηλικία μου είναι 46 ετών. Σε σίριαλ είμαι από το 19 εκτός, έχω αφοσιωθεί στον κινηματογράφο, έχω λάβει 53 διεθνή βραβεία», εξήγησε για το πρόβλημα της υγείας του.

«Δε σνομπάρω την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι γεμάτη εκπλήξεις, έχω παρουσιάσει και εκείνη καλά τα πάει, θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι μαζί. Όταν κάνεις κάτι που γουστάρεις, περνάς καλά. Είχε ένα συμβόλαιο με το εμπορικό του ΑΝΤ1, που δεν τηρήθηκαν κάποια πράγματα, αλλά δεν ήταν δύσκολη περίοδος για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός», ανέφερε για τη μικρή οθόνη και τη στάση του απέναντί της.