«Σκασίλα μου! Ο λόγος, που προχωρήσαμε σε διαζύγιο ήταν...» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από την Καμπουρέλη για το παρελθόν του Βασίλη Γκουρούση και τη σχέση τους

''Έσπασε'' τη σιωπή της μετά τις τελευταίες κατηγορίες του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (24/11) με την γνωστή επιχειρηματία να μιλάει για τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση και τη νυν σχέση της.

Η Καμπουρέλη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη δήλωση του πρώην συζύγου της, πως εκείνη επικοινωνεί μαζί του, πως είναι δυστυχισμένη με τη σχέση της και πως αναφέρεται στην προσωπική ζωή του Βασίλη Γκουρούση (δείτε εδώ όσα είχε πει ο Γκουρούσης).

Με τη σειρά της λοιπόν, η Τέτα Καμπουρέλη ξεκαθάρισε, πως είναι πολύ ευτυχισμένη και πως δεν έχει λόγο να επικοινωνεί με τον πρώην σύζυγό της. Τέλος, τόνισε, πως δεν είχαν καμία επικοινωνία μετά την πρόσφατη παρεξήγηση και τις κατηγορίες του για εκείνη.

Οι νέες δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση

«Ας λέει, ότι θέλει (ο Βασίλης Γκουρούσης) εγώ είμαι μια χαρά και δε με πειράζει, ό,τι και να λέει. Ο λόγος, που προχωρήσαμε σε διαζύγιο ήταν, ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στο γάμο μας. Κοιτάξτε αν ήταν να αποκαλύψω κάτι για τον πρώην σύζυγό μου θα μπορούσα σε κάποια συνέντευξη μου να πω τα πάντα. Τώρα αν ο πρώην σύζυγός μου έχει μία κοπέλα, η οποία είναι 29 ετών, είτε είναι 49 ετών, είτε συζεί, είτε όχι, είναι παντρεμένος, είτε όχι, σκασίλα μου. Σκασίλα μου, σας απάντησα!

Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει, δε νιώθω κάτι άλλο. Δεν ισχύει, ότι τηλεφωνώ στον πρώην σύζυγό μου και του λέω, ότι είμαι δυστυχισμένη, είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου και τελευταία δεν έχουμε και επικοινωνία με τον Γκουρούση», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η απάντηση της Καμπουρέλη στις κατηγορίες του

Στις 20/11 στην Espresso μίλησε η ίδια η Τέτα Καμπουρέλη απαντώντας στον πρώην σύζυγό της, ωστόσο, ήταν αρκετά ήρεμη και δεν μίλησε με αιχμηρά λόγια.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν είχε αντιληφθεί την παρουσία τρίτου προσώπου στο γάμο τους, απάντησε «Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Τα έμαθα όλα στην ΓΑΔΑ (μετά την σύλληψη του). Δεν γνώριζα τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση. Εκεί μου έκαναν πολλές ερωτήσεις για αυτή την γυναίκα. Τότε έκπληξη έμαθα τη σχέση που είχε με τον σύζυγό του. Σοκαρίστηκα...».

Στη συνέχεια απάντησε και στην κατηγορία του πρώην συζύγου της πως ο σύντροφος της την χειραγωγεί με σκοπό την περιουσία της. «Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει χειραγώγηση».

Τέτα Καμπουρέλη

Σε ερώτηση αν αναζητά να επιστρέψει σε εκείνον είπε «Ποιος ο λόγος να χωρίσω, αν ο γάμος μου δεν είχε προβλήματα; Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου και σκέφτομαι το μέλλον μαζί του», ενώ στη δήλωση του πως τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει πόσο δυστυχισμένη είναι ξεκαθάρισε πως «φυσικά και όχι. Το αντίθετο» γίνεται.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σκέφτεται μελλοντικά ότι μπορεί να προχωρήσει σε γάμο με τον σύντροφό της (δείτε τον εδώ), ενώ εξομολογήθηκε πως είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.